HPE GreenLake: Swift-salgsprogrammet

Fremskynd jeres salgsvækst på everything-as-a-service-markedet!

Hvad er HPE GreenLake: Swift-salgsprogrammet?

HPE GreenLake: HPE GreenLake Swift er navnet på et nyt kanalsalgsprogram, der er udviklet med henblik på at hjælpe jer med hurtigt og let at kunne tilbyde jeres kunder standardiserede HPE GreenLake-konfigurationer på tværs af HPE Proliant-servere, HPE Nimble All-Flash og Hybrid Storage og HPE Nimble DHCI.

Swift-programmet gør det nemt at tilbyde jeres SMB-kunder den “private cloud” i deres datacentre. Konfigurér jeres nødvendige beregnings- og lagerkapacitet og foretrukne netværkslag, og så viser vi jer den ideelle hardwarekonfiguration sammen med faste og variable månedlige omkostninger.

Hurtigere, lettere og mere omkostningseffektiv

GreenLake Swift er designet til hurtigt voksende SMB-kunder, der har brug for fleksible finansierings- og infrastrukturløsninger, der giver dem mulighed for at betale for det, de bruger.

Med lavere indgangspriser fra ca. €30.000 – fordelt på betalingsrater på op til fem år på månedlig basis – og forhandlere, der ikke kræver certificering i HPE GreenLake-løsninger, kan Swift-programmet hjælpe jer med at udvikle jeres everything-as-a-service-forretning og fremskynde salgsvæksten med et helt nyt tilbud! Det er hurtigt og nemt at bestille via ALSO Cloud Marketplace og inkluderer standard-supportpakker.

Hurtig og nem bestilling

Bestil GreenLake Swift-konfigurationer hurtigt og nemt via ALSO Cloud Marketplace. Kræver ingen certificering i HPE GreenLake-løsninger.

Standardkonfigurationer

Tilbyd jeres kunder standardiserede HPE GreenLake-konfigurationer på tværs af HPE Proliant-servere, HPE Nimble All-Flash og Hybrid Storage og HPE Nimble DHCI.

Supportpakker

Alle Swift-konfigurationer leveres med standardsupportpakker, der hjælper jeres kunder med at holde deres infrastruktur i gang, uanset hvad der sker.

Lavere indgangspriser

Lavere indgangspriser fra 1200 euro om måneden i gentagende 3- til 5-årige perioder

HPE GreenLake Compute

HPE GreenLake Compute er baseret på HPE ProLiant-servere og er bygget til blandede arbejdsbelastninger. Det giver dine kunder uovertruffen kontrol og sikkerhed til deres apps og data.

Få mere at vide

HPE GreenLake Storage

GreenLake Nimble Storage er bygget til krævende applikationer og byder på uovertruffen ydelse og pålidelighed og giver dine kunder hurtig All-Flash-lagring eller fleksibel Hybrid Flash-lagring til deres apps og data.

Få mere at vide

HPE GreenLake DHCI

HPE GreenLake DHCI er bygget til virtuelle arbejdsbelastninger og giver dine kunder uovertruffen kontrol og sikkerhed til deres virtualiserede apps og data.

Få mere at vide

Er du klar til at begynde at sælge HPE GreenLake: Swift-salgsprogrammet?

Gå direkte til ALSO Cloud Marketplace for at begynde at sælge HPE GreenLake Swift-løsninger. Kræver ingen certificering i HPE GreenLake-løsninger.

Forhandlere skal bruge deres HPE-partner-id og en ALSO Cloud Marketplace-konto for at fortsætte.

Har du ikke en ALSO Cloud Marketplace-konto? Tilmeld dig her.

Har du brug for et HPE-partner-id? Tilmeld dig HPE-partnerprogrammet her.


Gå til ALSO Cloud Marketplace

ALSO-fordelen – HPE GreenLak

ALSO er unikt positioneret til at hjælpe dig med at konfigurere og implementere HPE GreenLake. Vores team af produkt- og salgseksperter kan hjælpe dig med at definere og implementere de bedste løsninger for dine kunder.

Support fra design til deployment

Vores salgsteam og tekniske team kan give dig rådgivning og support til alle trin i processen – uanset om du selv håndterer implementeringen, eller du bruger HPE Pointnext.

Lokale Produkteksperter

Vores lokale Produkteksperter giver dig banebrydende viden og rådgivning om de nyeste tilbud i dit land.

Eksperthjælp til konfiguration

Konfigurér HPE GreenLake-løsningerne med eksperthjælp og adgang til rådgivning fra ALSO.

Hjælp med pristilbud

ALSO-salgsteamet står klar med venlig hjælp og sparring, når du skal udarbejde tilbud.

Har du spørgsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De hjælper dig mere end gerne.

Kontakt

Ring mig op

Lav et tilbud nu

Gå til iQuote