Hvordan kan ALSO hjælpe dig og din forretning?

Vores team af HPE-produkt- og salgsspecialister står klar til at hjælpe dig med at skabe vækst.

Dine muligheder

Dit ALSO-team

Dit ALSO-team består af HPE-specialister med mange års erfaring i salg og konfiguration af server-, storage- og netværksløsninger. Kontakt en af vores eksperter direkte herunder.

Mikkel Hjort

Product Manager HPE & Aruba

+45 3123 9748
mikkel.hjorth@also.comProfile

Hej, jeg hedder Mikkel.

Vidste du, at HPE Microsoft Windows Server 2019 ROK er den stærkeste Server OS nogensinde? Den nye server giver:

- Forbedret sikkerhed, endnu stærkere integration af On-premise og Cloud

- Øget Linux support

- Centraliserede og simplificerede management værktøjer.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige version til netop dit behov, så du altid er dækket korrekt ind

Per Algot

Technical Pre-Sale HPE

+45 3150 4267
per.algot@also.comProfile

Hej, jeg hedder Per. Jeg kan hjælpe med at sammensætte den optimale plan inden for HPE server og storage baseret på kundens behov.

Når jeg rådgiver i valg af fremtidige løsninger fokuserer jeg på drift, budget og vækst. Herudover sidder jeg altid klar til at rådgive og hjælpe med tekniske udfordringer.

Leif Eriksen

Focus Sales Manager HPE & Aruba

+45 2810 5507
leif.eriksen@also.com


Profile

Hej, jeg hedder Leif.

Mit speciale er netværk. Jeg kan hjælpe med at finde de rette løsninger med HPE’s processer – både i relation til konfigurering og prissøgning. Vidste du, at der nu er kommet Aruba WiFi 6? Den nye teknologi leverer høj ydelse i miljøer, hvor tæthed kan være en udfordring og har indbygget en energispare funktion, som betyder, at access-punktet automatisk sænker strømforbruget, når den ikke bruges f.eks. udenfor åbningstid.

Morten Møller-Hansen

Technical Pre-Sale HPE

+45 3114 5107
Morten.moller-hansen@also.com


Profile

Hej, jeg hedder Morten,

Jeg sikrer, at vores partnere får kompetent rådgivning, samtidig med at jeg designer HPE datacenterløsninger, som matcher dine kunders behov. Med 18 års erfaring fra IT-branchen og fra at have drevet egen konsulentvirksomhed, kan jeg hjælpe hele vejen rundt om forretningen - fra software management til udvikling af målrettede IT strategier. Jeg glæder mig til samarbejdet, og til at vejlede dig bedst muligt i dit HPE salg.

Daniel Petersen

HPE Sales Specialist

+45 3149 7921
daniel.petersen@also.com


Profile

Hej, jeg hedder Daniel.

Vidste du, at du som Hewlett Packard Enterprise Business Partner har adgang til fordele, der kan være med til at styrke din IT-forretning? Som HPE Business Partner får du mulighed for at søge bid og lave deal-reg, der kan hjælpe dig med at generere ny forretning og beskytte din investering. Derudover får du også adgang til HPE Partner Ready Portalen, hvor du finder slags- og marketingværktøjer. Jeg kan hjælpe dig gennem on-boarding processen, så du hurtigt kan nyde godt af alle fordelene.

Malte Rudis

Technical Pre-Sale Aruba

+45 4355 8856
malte.rudis@also.com


Profile

Hej, Jeg hedder Malte.

Med relevante kompetencer inden for ups-teknologier, hjælper jeg med at sikre en høj driftssikkerhed hos din kunde.

Herudover vejleder jeg i, hvordan virksomheder kan bruge Aruba-løsninger som f.eks. ClearPass til at forstærke deres adgangskontrol, og derved give IT-afdelingen tid til at fokusere på andre projekter.

Jeg er altid klar til at rykke ud, hvis du eller din kunde har brug for 1-1 sparring.

Dennis Jensen

Sales Manager

+45 4355 8836
dennis.jensen@also.com


Profile

Hej, Jeg hedder Dennis.

Jeg er HPE Sales Manager hos ALSO, og har en bred viden inden for infrastrukturløsninger. Jeg kan hjælpe dig som nuværende- eller fremtidig ALSO-partner med en løsningsorienteret tilgang på tværs af HPEs fleksible, innovative og sikre teknologier. Jeg tager udgangspunkt i din kundes specifikke behov, og sørger altid for, at I får tilbudt certificeret ekspertviden, når det er behov for det.