Intel NUC gør computer til gør-det-selv projekter


For nogle år siden opdagede Intel, at interessen for desktops var faldende. Det var ikke ligeså nemt at sælge desktops som i 90’erne. Intel blev derfor nødt til at gøre noget og besluttede at blande desktop og moderne computerteknologi. Resultatet blev Intel NUC-serien. NUC står for Next Unit of Computing og er Intels svar på Barebones. Det er en delvist samlet computer, som kun består af en processor, motherboard og strømforsyning.


Det skiller sig klart ud fra desktops, hvor alt fra hardware til software er valgt på forhånd. Men det er klart til din fordel, at dine kunder nu har mulighed for at tilpasse deres computer til deres behov. De får brug for din ekspertise og vejledning til, hvad der skal bruges for at bygge den perfekte computer.  


Som med gør-det-selv-projekter fra andre brancher er det vigtigste et godt samarbejde. Kunderne har brug for tryghed og god vejledning, hvis de skal lykkes med sådan et gør-det-selv projekt, som Intel NUC er.


Kundernes eneste begrænsning er deres fantasi og viden. Med din ekspertise er der ingen grænser for, hvad dine kunder kan bygge med NUC-serien, hvilket er med til at gøre serien meget alsidig.


Intel har gjort det meget nemt at samle og let at forstå. Det kan gøre små gør-det-selv projekter til allemandseje og gøre flere interesseret i, hvordan en computer virker, og hvad den består af.


Kundernes eneste problem er de mange valg

Udvalget er stort, og kundernes skal guides, hvis de skal have en god NUC-model. Det kræver, at du er skarp på deres behov. Er du det, så vil de få en rigtig god skræddersyet computer til en lavere omkostning end en færdigsamlet computer.


Software du kender

Du behøver heller ikke at være bange for, at den ikke kan køre Windows 10. Flere af modellerne har Windows 10, så det kan du også få til dine kunders NUC.


Den kan stå overalt

Med sine 10 cm i bredden og 4 cm i højden fylder den ikke særlig meget. Den kan let gemmes bag en skærm, så den ikke fylder i butikken, på kontoret eller i stuen. 

Køb her

Konkurrence:

Når du har købt en Intel NUC, kan du deltage i vores konkurrence om 2 stk. Sonos One.


Konkurrencebetingelser:

  • Lav en tegning af en NUC og send til brian.duelund@also.com
  • Der kan indsendes 1 tegning pr. købt NUC fra den xx/11 2018 frem til 29/12 2018 - Der udloves 2 præmier à 2 stk. Sonos One til en værdi af 2.718,40 kr.
  • En jury vil udvælge de bedste tegninger, og vinderne får direkte besked.
  • Konkurrencen udløber den 29/12 2018.
  • ALSO A/S gør opmærksom på at det er modtagers pligt og ansvar at selvangive værdien af de modtagne gode til SKAT

Relaterede produkter

Kontakt