Køb Ergotron produkter for 5.000 og få gavekort til Aarstiderne!

Ergotron har i over 30 år udviklet justerbare og innovative teknologiske møbler, som fremmer sundhed og fleksibilitet inden for sundhedspleje, på kontorer og i undervisningssektoren. ALSO distribuerer et stort udvalg af virksomhedens ergonomiske produkter til en lang række danske forhandlere.

  • I perioden 14. maj – 22. juli 2018 belønner vi dit køb af Ergotron produkter
  • Hver gang du køber for kr. 5.000 hos ALSO i kampagneperioden får du et gavekort på kr. 300 til Aarstiderne, så du kan købe dejlige måltidskasser til hverdagsmaden.

Tilmelding er påkrævet
Klik her for at tilmelde dig kampagnen

Innovative møbler fremmer arbejdsmiljøet

Computere på arbejdspladsen er heldigvis ikke længere ensbetydende med stillesiddende arbejde ved en stationær skærm. Det er fx en selvfølge, at skrivebordet på kontoret er et hæve-sænke-bord, så vi kan rejse os og arbejde stående i løbet af dagen.

Ergotron udnytter, at teknologien giver os mulighed for at være mere mobile: Virksomheden designer beslag, arme og andet udstyr til hardware, som giver medarbejdere maksimal bevægelsesfrihed.

Man skal eksempelvis kunne indstille synsvinkel og læseafstand til skærmen optimalt, og måske skal den kunne svinge, vippe og rotere. Ergotron har både fokus på medarbejdernes helbred og produktiviteten på arbejdspladsen, så det handler også om at stimulere til samarbejde: En computer, man uhindret kan flytte rundt i et storrumskontor, og hvor skærmen kan drejes i alle retninger, gør det nemt at mødes om opgaverne.

Se Ergotrons sortiment

It skal være en hjælp, ikke en belastning

Ergotrons løsninger skaber et godt arbejdsmiljø, blandt andet på kontorer og i sundhedsvæsenet. Ergonomi handler ikke længere kun om at undgå belastende arbejdsstillinger – det innovative udstyr kan også gøre arbejdsgangen i mange brancher langt mere smidig og effektiv.

Interesseret i at sælge Ergotron produkter?
Kontakt din daglige salgskonsulent hos ALSO på tlf. 4355 8888, så hjælper vi jer med at få Ergotron med i produktporteføljen.

Find produkter og priser
vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i det store sortiment af Ergotron-produkter inden for hæve-sænke-borde, ophæng af skærme og meget mere.

Klik her for at tilmelde dig kampagnen

Giv arbejdsdagen et boost

Se hvad brugere af hæve-sænkeborde oplever af forbedringer i dagligdagen