Hos ALSO har vi et ønske om løbende at hjælpe vore forhandlere til ny forretning. Flere nyskabelser gør dette muligt.

Et spændende tiltag er, at ALSO som certificeret Microsoft Cloud Service Provider har opbygget en central supportorganisation, idet vi fysisk har overtaget en række supportfaciliteter fra Microsoft.

Det er en stor fordel for især vores partnere, der ikke selv har mulighed for at opbygge de nødvendige ressourcer til en supportfunktion. De får altså nu mulighed for både at drage nytte af ALSO Cloud Marketplace samt vores centrale supportfunktion.

Samtidig kan ALSO Cloud Marketplace være vejen ud på det europæiske marked for de forhandlere, der f.eks. selv udvikler vertikale brancheløsninger. ALSO er som bekendt repræsenteret i 14 europæiske lande og kan på den måde fungere som facilitator for ny forretning. I ALSO Cloud Marketplace kan forhandlerne nemlig opbygge deres helt egen appstore og af den vej nå ud til deres slutkunder.

Infrastruktur til både store og små
Med udgangspunkt i produkter og løsninger fra markedets førende leverandører tilbyder ALSO komplette infrastrukturløsninger. Uanset om der er tale om en løsning til en stor koncern eller til en mindre virksomhed, kan ALSO og markedets førende leverandører levere en løsning, der inkluderer alle elementer.

Vi har fokus på infrastruktur til cloud- og hosting-virksomheder, wireless netværks-løsninger, storage og backup til SMB-kunder samt hyperconverged løsninger. Vi tilbyder løsninger med høj ROI værdi, der fokuserer på effektivisering af virksomheders infrastruktur og reduktion af omkostninger med det formål at forbedre konkurrenceevnen for virksomheden.

Vi stiller et dedikeret team af specialister til rådighed, der støtter vore forhandlere igennem salgsprocessen, og vi supporterer med salgsfremmende aktiviteter som f.eks. demo-sessions, uddannelse, færdigt marketingmateriale og generering af leads.

Leverandør af professionelle AV løsninger
ALSO tilbyder forskellige løsninger inden for Pro AV området. Med en bred vifte af skærme og projektorer samt software, tilbehør og services kan ALSO sammen med forhandler og producent levere både små og store løsninger til eksempelvis skoler, hoteller, møderum og detailhandel, blandt andet i form af digital signage.

Vi arbejder ud fra en dedikeret kanalstrategi og tager et medansvar for, at dine kunder får fleksible, individuelle løsninger, der matcher deres strategi og forretningsmodel. ALSO fører en bred portefølje af produkter fra førende AV producenter, som vi binder sammen i løsninger, der er til rådighed for vores forhandlere.

Vi vil være markedets nemmeste og mest oplagte samarbejdspartner inden for Pro AV. Du kan altid trække på ALSO’s ressourcer for at sikre den optimale løsning til dine kunder. Vores kompetente medarbejdere bestræber sig på dagligt at servicere vores forhandlere med løsningsforslag, der møder kundens behov.

"Vi vil være markedets nemmeste og mest oplagte samarbejdspartner inden for Pro AV. Du kan altid trække på ALSO’s ressourcer for at sikre den optimale løsning til dine kunder."

- Rasmus Rimhoff, Sales Director Solutions.

Kontakt ALSO
4355 8833
la.danmark@also.com