ALSO og Huawei


Med ALSO’s ekspertise kombineret med Huaweis mission om at levere digitalisering til enhver person, hjem og virksomhed. Er vi klar til at levere en fuldt forbundet digital verden.

Her på siderne finder du en række af de vigtige områder, uanset om du ønsker netværks- eller storage-løsninger, Digital power til det intelligente datacenter. Edge IT, AI eller IoT det er blot et spørgsmål om at turde spørge.

Løsningsmulighederne er uendelige.

HUAWEI eKit SMV-netværksprodukter


Huaweis eKits er en omfattende samling af løsninger designet til at fremme den digitale transformation hos små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Disse kits inkluderer hardware, software og tjenester, der anvender avancerede teknologier som cloud computing, AI, IoT og stor dataanalyse. EKits gør det muligt for SMV'er at implementere digitale værktøjer hurtigt for at øge effektiviteten, innovationen og konkurrenceevnen i det moderne digitale miljø, hvilket bidrager til bæredygtig vækst og succes.

Hvem er Huawei?

Huawei er et uafhængigt, privatejet firma, der leverer informations- og kommunikationsteknologi (ICT).

Huawei er en hurtigt udviklende virksomhed, som levere produkter af høj kvalitet og høj sikkerhed.

Huawei blev grundlagt i 1987, i Shenzhen i den sydlige del af Kina. Siden da, er de vokset til at blive verdens største leverandør af telekommunikationsudstyr og den næststørste producent af smartphones.

Huawei beskæftiger 180.000 mennesker i mere end 170 lande. De er markedsledere i Kina og mange lande i hele Europa, Asien og Afrika. Mere end 3 milliarder af verdens befolkning bruger Huaweis produkter og tjenester til at foretage opkald, sende sms'er eller surfe på internettet.

Huawei åbnede sit første kontor i Danmark i 2007 men slog først for alvor igennem på det danske marked i 2014. Siden da har vi arbejdet tæt sammen med vores leverandører, partnere og andre virksomheder for at bygge Huawei op til det vi er i dag. Siden Huawei kom til Danmark, har de aktivt støttet udviklingen i Danmark gennem uddannelsesinstitutioner for at inspirere og styrke forholdet mellem Kina og Danmark.

ALSOs Huawei-specialister er klar til at hjælpe

Kontakt vores Huawei-specialister, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp vedrørende salg og forretningsudvikling.​