1. tilbage

ALSO og Huawei i Danmark


ALSOs ekspertise kombineres med Huaweis viden og krav til netværk med høj hastighed, cloud-service og meget mere, hvor produkter og systemer fra Huawei passer ind.

Et af de vigtigste områder at fokusere på, i den nærmeste fremtid, er den nye standard, hvor Huawei har fantastiske løsninger, især Wi-Fi 6, som næsten er 40 procent hurtigere end sin forgænger. Frem for alt er dette en løsning til miljøer, hvor der er mange tilsluttede enheder – Det er kun fantasien der sætter grænser

Produktportfolie


AirEngine Wi-Fi 6 Powered by Huawei 5G –connecting everyone with the future…
Udforsk


OceanStor Dorado storage series provide a wide range of mission-critical products for many different businesses…


A battery energy storage solution for UPSs offering a longer lifespan in a compact design, for a safe, reliable power supply that's easier to maintain.


Intelligent acceleration engine, implementing intelligent offload of computing, network, and storage resources.

Salgsværktøjer

Huaweisuportaler

Contentbibliotek

Bliv Huawei partner

Hvem er Huawei?

Huawei er et uafhængigt, privatejet firma, der leverer informations- og kommunikationsteknologi (ICT).

Huawei er en hurtigt udviklende virksomhed, som levere produkter af høj kvalitet og høj sikkerhed.

Huawei blev grundlagt i 1987, i Shenzhen i den sydlige del af Kina. Siden da, er de vokset til at blive verdens største leverandør af telekommunikationsudstyr og den næststørste producent af smartphones.

Huawei beskæftiger 180.000 mennesker i mere end 170 lande. De er markedsledere i Kina og mange lande i hele Europa, Asien og Afrika. Mere end 3 milliarder af verdens befolkning bruger Huaweis produkter og tjenester til at foretage opkald, sende sms'er eller surfe på internettet.

Huawei åbnede sit første kontor i Danmark i 2007 men slog først for alvor igennem på det danske marked i 2014. Siden da har vi arbejdet tæt sammen med vores leverandører, partnere og andre virksomheder for at bygge Huawei op til det vi er i dag. Siden Huawei kom til Danmark, har de aktivt støttet udviklingen i Danmark gennem uddannelsesinstitutioner for at inspirere og styrke forholdet mellem Kina og Danmark.


ALSOs Huwaei-specialister er klar til at hjælpe

Kontakt vores Huawei-specialist, hvis du har spørgsmål, eller brug for sparring i forbindelse med dit?
salg og din forretningsudvikling.


Nikolaj Brink Olsen
Regional Sales Product Manager, CoC, Huawei EBG

Kontakt