1. tilbage

ALSO og Huawei


ALSO’s ekspertise kombineret med Huaweis viden og krav, hvad angår højhastighedsnetværk, cloud-services og øvrige vigtige områder, som produkter og systemer fra Huawei passer til.

Læs mere om en række af de vigtigste områder, uanset om du ønsker netværks- eller storage-løsninger til dine mange tilsluttede enheder, digital power til sikkerhedskopiering af dine systemer eller intelligente samarbejdsløsninger online eller offline.

Der er uendelige muligheder.

Hvem er Huawei?

Huawei er et uafhængigt, privatejet firma, der leverer informations- og kommunikationsteknologi (ICT).

Huawei er en hurtigt udviklende virksomhed, som levere produkter af høj kvalitet og høj sikkerhed.

Huawei blev grundlagt i 1987, i Shenzhen i den sydlige del af Kina. Siden da, er de vokset til at blive verdens største leverandør af telekommunikationsudstyr og den næststørste producent af smartphones.

Huawei beskæftiger 180.000 mennesker i mere end 170 lande. De er markedsledere i Kina og mange lande i hele Europa, Asien og Afrika. Mere end 3 milliarder af verdens befolkning bruger Huaweis produkter og tjenester til at foretage opkald, sende sms'er eller surfe på internettet.

Huawei åbnede sit første kontor i Danmark i 2007 men slog først for alvor igennem på det danske marked i 2014. Siden da har vi arbejdet tæt sammen med vores leverandører, partnere og andre virksomheder for at bygge Huawei op til det vi er i dag. Siden Huawei kom til Danmark, har de aktivt støttet udviklingen i Danmark gennem uddannelsesinstitutioner for at inspirere og styrke forholdet mellem Kina og Danmark.

ALSOs Huawei-specialister er klar til at hjælpe

Kontakt vores Huawei-specialister, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp vedrørende salg og forretningsudvikling.​