Tænk ud af stuen

Find det rigtige tv til det rigtige sted og opdag innovationerne, der tager film- og tv-oplevelsen ud af stuen. Kom så tæt på live, som du kan med kontrastrigt 8K helt ud til kanterne, betaget af det farverige store billede direkte på væggen eller lad TV'et blive en del af interiøret, hvor end du vil se. Samsung har et tv til enhver lokation og enhver oplevelse, så længe du sætter grænserne.

The Frame

Den seneste version af The Frame (2021) er designet til forbrugere, der ønsker en stor skærm, men som samtidig ønsker, at den skal passe ind i resten af rummets indretning.

Ud over at lancere en ny større størrelse er 2021-udgaven af The Frame tyndere end tidligere års modeller. Paneldybden er blevet halveret, så når den bruges med det medfølgende Slim Fit wall mount smelter den endnu mere sammen med anden kunst og malerier på væggen. Hvis du ikke vil have The Frame hængende på væggen, kan The Frame placeres på en hvilken som helst flad overflade med justerbare ben inkluderet i pakken. Ekstra rammer fås i en række farver, herunder hvid, teak, brun. De skrå rammer findes i farverne hvid og murstens rød i 55 og 65”. Rammerne er lette at montere og fastgøres via magneter for at kunne matche alle interiørstilarte. Som med alle størrelser af The Frame kan du udforske Samsung Art Store med mere end 1.400 kunstværker at vælge imellem, ved abonnement eller ved at købe individuelt.

The Serif

Mens de fleste fjernsyn er designet til at være vægmonteret eller stå oven på et TV-skab, blev Serif bygget til at placeres hvor som helst i hjemmet. The Serif blev skabt i samarbejde med de globalt anerkendte franske møbeldesignere Ronan & Erwan Bouroullec. Med en gennemtænkt designet bagside kan fjernsynet placeres midt i rummet. Til The Serif medfølger også ben, der passer perfekt til fjernsynet, så det kan stå alene, let aftageligt for alsidighed. Uden benene er The Serif designet, så den kan stå direkte på et møbel eller hylde.

The Terrace

Samsung lancerer nu sit første udendørs TV, The Terrace

Samsung udvider nu sin prisvindende livsstilsporteføljeinden for TV med tilføjelsen af The Terrace - det første 4K QLED-TV til udendørs brug med en matchende soundbar. The Terrace er et Samsung Smart TV, der er specielt designet til at flytte TV-oplevelsen udendørs.

The Premiere

En biograflignende oplevelse i din egen stue

Ligesom at gå i biografen – bare derhjemme. The Premiere giver dig en helt fantastisk biografoplevelse med 4K-opløsning og kraftfuld lyd, uden at det er nødvendigt med lofts- eller vægmontering. Projektorens kompakte størrelse og stilrene design glider i ét med indretningen og giver hjemmet et minimalistisk touch.