Alle HPI produkter har tilbehør med merværdi

For hvert HPI produkt er der et passende udvalg af tilbehør, der optimerer dets ydelse. Dine kunder vil på et tidspunkt ønske eller få brug for dette ekstra tilbehør. Med Attach Me gør du kunderne opmærksomme på tilbehør, der hvor de køber deres udstyr.

Nedenfor finder du en liste over forskelligt tilbehør til diverse HP printere, notebooks og arbejdsstationer. Klik på produkttypen for at se en liste over kompatibelt tilbehør.

Dockingstationer

En robust og driftssikker dockingstation giver bedre opkoblingsmuligheder for kunder, der slutter deres bærbare computer til forskellige enheder, inklusive printere og scannere.

Attach me

Skærme

Alle har brug for en skærm. Eller to eller tre – eller 100. Og alle skærme har brug for en stander, et beslag eller et vægbeslag. Sørg for, at det er dig, der står for leveringen til dine kunders kontorer.

Attach me

Grafikkort

Hold trit med arbejdsbyrden med topmoderne grafikkortteknologi, der er med til at booste ydelsen når man arbejder med krævende billedprocesser.

Attach me

Memory

Når virksomheder vokser, gør deres behov det samme. Kunderne er måske tilfredse med den memory, de har nu, men de kan altid få brug for mere. Opfyld deres behov med vigtigt tilbehør.

Attach me

Supportpakker

Strategier kan blive ændret, og uheldet kan være ude – derfor skal garantier udvides, så de dækker begge tilfælde. HPIs supportpakker er en hjælp til kunder, der ønske at beskytte deres data eller hardware mod de mest almindelige uforudsete IT-forandringer i nutidens arbejdsmiljø.

Attach me

Forsyninger

Originale HP blæk- og tonerpatroner giver en bedre effektivitet, som igen øger produktiviteten hos dine kunder. Eftersom printer og patroner er udviklet samtidigt, er de beviseligt bedre end tredjepartsprodukter og gør, at kunden kan udskrive flere sider – og i en bedre kvalitet, hvis der bruges originale produkter fra HP.

Attach Me