ANVENDELSESOMRÅDER

Klar til at opfylde alle krav og behov

Erhvervslivet er lige så alsidigt, som det er komplekst: Alle brancher opfylder målrettet deres opgaver, men de står også over for individuelle udfordringer. HP Z Workstations er ikke kun kraftfulde, men også fleksible og kan konfigureres branchespecifikt. Dermed har hver enkelt medarbejder adgang til en fremtidssikret arbejdsplads.

Den rigtige løsning til enhver branche

Der findes ingen standardløsning, som dækker alle brancher. Derfor tilbyder HP med sine Workstations skræddersyede hardwaresystemer, som dækker ethvert behov.

Arkitektur

Hjælp arkitekterne ved planlægningen af projekter ved at give dem adgang til kraftfuld og avanceret hardware.

Få mere at vide

Konstruktion

Med HP Workstations giver ?du konstruktører muligheden ?for at optimere tidsplaner og budgetter.

Få mere at vide

Ingeniørbranchen

Giv ingeniørerne større ?effektivitet i arbejdsprocessen ved hjælp af HP Workstations, lige fra den indledende planlægning og til det endelige resultat.

Få mere at vide

Fremstilling/produktion

Tilbyd dine kunder ?større fleksibilitet ved netværksintegrationen af digitale og fysiske produkter.

Få mere at vide

Olie- og gasindustrien

Med HP Workstations sikrer du gennemsigtighed og optimerede processer inden for olie- og gasindustrien.

Få mere at vide

Luft- og rumfartsindustrien

Hjælp luftfartsselskaber med at bevare en finger på pulsen og ?med at indtage en ledende rolle ?ved hjælp af de kraftfulde ?HP Workstations.

Få mere at vide

Forsvarsindustrien

Hjælp dine kunder ?i forsvarsindustrien med ?at overholde de ekstremt ?vigtige sikkerheds- og materialestandarder.

Få mere at vide

Automobilindustrien

Hjælp kunderne igennem de store omvæltninger i automobilindustrien med hjælp fra HP Workstations.

Få mere at vide

Få mere at vide om

HP Workstations som den optimale brancheløsning til dine kunder.

Få mere at vide

ARKITEKTUR

Særlige arkitektopgaver som f.eks. BIM- og CAD-projekter kræver et omfattende og detaljeret arbejde og genererer store datamængder. Bæredygtigheden skal forbedres, risici skal minimeres, og processer skal knyttes sammen. HP Workstations gør det muligt at klare udfordringerne inden for arkitektbranchen på en langt mere effektiv måde, fordi brugeren kan stole på, at dennes computer er både hurtig og driftssikker.

Kraftfuld, vedligeholdelsesfri hardware sparer tid ved planlægningen, udførelsen og visualiseringen.

Produkter fra HP, lige fra bærbare computere og til storformatprintere, er softwarecertificeret og kompatible. HP samarbejder med forskellige førende softwareudbydere for at sikre, at software som f.eks. Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD, Autodesk Civil 3D, Autodesk Navisworks eller SketchUp kører optimalt og stabilt på computerne.

KONSTRUKTION

Det er en lang og datatung vej at nå fra koncept og til fremstillingen af konstruktionsmodeller. Beregningsintensive processer som f.eks. simulering eller visualisering af projekter udføres nemt og uden problemer med kraftfulde HP Workstations. ?Takket være den forbedrede konstruktionsproces kan tidsplaner og budgetter overholdes eller endda forkortes og mindskes.

For at garantere høj driftssikkerhed i BIM- og CAD-projekter samarbejder HP med forskellige softwareudbydere ?for at sikre, at de anbefalede hardwareprodukter som f.eks. bærbare computere eller multifunktionsprintere er fuldt ud kompatible. Efter grundlige test bliver de ISV-certificeret som Independent Software Vendor.

INGENIØRBRANCHEN

I ingeniørbranchen opstår der mange forskellige niveauer mellem planlægning og endelig udførelse i projektarbejdet, som skal knyttes sammen. Det klarer HP Workstations på ganske kort tid, idet de skræddersyes til brugeren og udstyres med meget stor regnekraft. På den måde kommer ingeniører nemmere og hurtigere frem til et optimalt resultat.

De anvender avancerede storformatprintere og sætter deres lid til de certificerede produkter fra HP, da man her gennem udførlige test sikrer, at hardwaren er kompatibel med den nødvendige software, eksempelvis Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD, Autodesk Civil 3D, Autodesk Navisworks eller SketchUp. På den måde kan man yde toppræstationer, og investeringssikkerheden bevares.

REMSTILLING/PRODUKTION

Inden for produktionsbranchen skal løsninger være fleksible og skalerbare og supplere produktionssystemer på optimal vis. Dette er muligt med HP Workstations, der kan tilpasses efter behov og individuelle forhold, hvilket muliggør den digitale og fysiske sammenknytning af produkter. Alle har adgang til data og viden, sådan at produktionsprocesser kan optimeres, og komplekse organisationsstrukturer opløses.

Med mere end 60 års erfaring ?er HP godt klar over, hvad producenter lægger vægt på. ?HP Z Workstations og 3D-printere ?er optimalt egnet til software ?som f.eks. Autodesk AutoCAD, SolidWorks eller SolidEdge. De kan konfigureres og skaleres ekstremt fleksibelt og indeholder en lang række funktioner, der valgfrit kan kombineres. Disse komponenter forbliver stabile og konsistente ?i hele deres levetid.

OLIE- OG GASINDUSTRIEN

Råvareindustrien er inde i løbende forandringer, da de oplever udsving i udbud og efterspørgsel. Desuden forlanger forskellige interessegrupper gennemsigtighed og sikkerhed i de driftsmæssige processer. Ved den digitale optimering af processer anvendes der HP Z Workstations, som er fuldt ud kompatible med de nødvendige og enormt komplekse softwaresystemer. ?De sikrer en ideel netværksintegration gennem hele værdiskabelseskæden.

Takket være det nære ?samarbejde med forskellige softwareudbydere kan computere og multifunktionsprintere ?bruges uden indskrænkninger. Kompatibiliteten testes løbende, sådan at det altid er muligt at tilbyde softwarecertificeret hardware.

LUFT- OG RUMFARTSINDUSTRIEN

Luftfartselskaber, der gerne vil tilpasse sig stadigt stigende krav fra kundernes side, skal holde sig til og sørge for løbende modernisering. Her er udkastet til og anvendelsen af de nyeste teknologiske modeller vigtige kerneområder. HP Workstations hjælper takket være deres imponerende ydeevne med hurtigere af identificere og implementere trends og sikrer effektiv kommunikation med partnere og underleverandører.

HP Workstations og multifunktionsprintere ?hjælper takket være deres imponerende ydeevne med hurtigere af identificere og implementere trends og sikrer effektiv kommunikation med partnere og underleverandører. Højt specialiserede softwareløsninger kører gnidningsfrit på computerne ?og garanterer dermed arbejdsprocesser uden nedetid.

FORSVARSINDUSTRIEN

Tekniske installationer inden for forsvaret skal være sikre og robuste. Derudover er det af afgørende betydning løbende at holde dem fuldt opdateret. ?

Det muliggør de kraftfulde HP Workstations, for de er nemlig gennemprøvet efter militære standarder og opfylder alle de kriterier, som forsvarsindustrien stiller til sin hardware.

For at sikre at de nødvendige tiltag iværksættes, anvendes der kraftfulde HP Workstations og multifunktionsprintere, ?for de er nemlig gennemprøvet efter militære standarder og opfylder alle de kriterier, som forsvarsindustrien stiller til sin hardware.

AUTOMOBILINDUSTRIEN

Uanset om vi taler produktion, service eller salg – automobilindustrien står over for store omvæltninger. Kunderne forlanger, at automobilindustrien leverer individuelle biler og enestående oplevelser.

Derudover peger udviklingen i retning af autonom og eldrevet mobilitet. Her leverer HP Workstations den passende hardware, som kan holde trit med udviklingen, og som effektivt kan optimere planlægningen, netværksintegrationen og produktionen.

Ved hjælp af egnet software ?og 3D-printere kan man hurtigt fremstille modeller af biler, som kan præsenteres i høj opløsning ?i 3D, uden at produktionen overhovedet er sat i gang. Det sparer virksomheden en masse penge og tid. Når man er i dialog med kunderne, kan man derfor fuldstændig ukompliceret konfigurere og demonstrere ?den ønskede bil.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

ALSO stiller en B2B-markedsplads til rådighed for forhandlerne og tilbyder derudover også en lang række serviceydelser, som skaber den bedst mulige kunderejse. Hurtighed, fleksibilitet og pålidelighed er en selvfølge. Serviceydelser, som dækker alle mulige individuelle behov som f.eks. projektkonfigurationer eller støtte før salget, afrunder udbuddet.