Udforsk Samsungs elegante TV skærme og opgradér møderummet, receptionen eller hotelværelset nu

Samsungs Sero, Serif og Frame serier giver dine kunder en fantastisk oplevelse gennem skærmenes høje opløsning og meget detaljeret visning af billeder. Tv’et kan, udover dens normale brugervenlige tv-funktioner, også benyttes som kunst, når det er slukket.

Skærmene giver dine kunder


Forbedrede detaljer, reduceret støj og skarpere kanter med hjælp fra machinelearning, opskalering og kunstig intelligens


Kunstfunktion, når skærmen ikke bruges


Spejl dit Windows, Apple eller Android produkt trådløst til skærmen.


Mulighed for at matche skærmens baggrundsfarve til væggen


Et enkelt transparent kabel, hvori alle forbindelser, også strøm, er samlet

The Sero

Mange af os lever med vores mobiler døgnet rundt. Det er her, vi samler alle vores oplevelser i form af billeder og film. Vi bruger meget tid med vores mobiler, men en lille skærm er ikke altid nok. For at få så meget som muligt ud af din oplevelse har du brug for en større skærm.

Derfor har Samsung skabt The Sero. En helt ny type TV, som gør, at du kan se alt det, du har liggende på mobilen, i stort format. Det unikke ved The Sero er, at det roterer, alt efter hvordan du holder din mobil, så du kan se på det i både liggende og stående position.

Billedkvaliteten er imponerende. Samsung QLED 4K-teknologi giver fyldigere farver og skarpere kontrast. Fem indbyggede højttalere på i alt 60 watt spreder en stor lyd med en fyldig bas – dit nye musikanlæg.

The Sero tilsluttes nemt til din mobil, enten gennem Bluetooth eller ved at banke den let mod kanten af TV’et med Tap-view.

Og naturligvis er The Sero også et smart-TV med alt, hvad det indebærer i form af streamede tjenester og apps i Samsung Smart Hub. Perfekt, når du vil tjekke serier og film ud.

Køb her
The Serif

Et flot TV der er designet som et møbel, der passer ind alle steder i dit hjem.

Design by Bouroullec - TV’et har et unikt design af Bouroullec-brødrene, som er flot fra alle vinkler. Med de aftagelige ben kan du placere det der, hvor det passer bedst i dit hjem.

Ambient Mode – Lad dit TV glide harmonisk ind i indretningen i dit hjem, eller lad det skille sig ud, med flot indhold. Med Ambient Mode kan du også nyde dit TV, når det er slukket.

Color Volume 100% by QLED - Quantum Dots anvender lys for at skabe de reneste og klareste farver i både mørke og lyse scener.

Køb her

The Frame

TV når det er tændt. Kunst når det er slukket.

Forskøn opholdsstuen med et TV, som afspejler din stil og glider harmonisk ind i indretningen. The Frame er mere end bare et TV. Det forskønner dit hjem, samtidig med at det kan prale af en billedkvalitet i QLED. Et utroligt TV, som både kan vise dine yndlingsprogrammer og din yndlingskunst.

Design begynder med mennesker – deres livsstil, det de elsker, og hvem de ønsker at være. Folk vil i dag have et TV, der glider naturligt og flot ind i deres hjem – uden kompromisser. Med det for øje har Samsung skabt The Frame. Uanset om det er tændt eller slukket, er The Frame skabt til at blive vist frem. TV’et leveres med 20 særligt udvalgte kunstværker, herunder naturbilleder, popart, digital kunst og streetart.

Derudover kan du vælge mellem mere end 1.200 kunstværker i Samsung Art Store. Man kan også vise familie- og feriebilleder i et tilpasningsbart layout, som styres via SmartThings-appen på brugerens mobil.*

Køb her

ALSOs Samung TV-team er klar til at hjælpe

Kontakt vores TV-team, hvis du har spørgsmål, eller brug for sparring i forbindelse med ditTV-salg og din forretningsudvikling.

Irene Olsen

Product Manager, Telecom

Kontakt