Philips og bæredygtighed

Bæredygtighed bliver en stadig vigtigere faktor i alle aspekter af vores liv, inklusive vores arbejdspladser. Ved at implementere bæredygtig praksis reducerer du ikke kun virksomhedens CO2-aftryk, men forbedrer også medarbejdernes sundhed og velvære og sparer i sidste ende omkostninger. I deres udvalg af højkvalitets skærme i Green-serien opfylder Philips alle disse kriterier.

En af de mest anerkendte garantier for bæredygtige elektroniske produkter er TCO-certificeringen. Denne certificering har til formål at sikre, at elektroniske produkter er fremstillet med miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed i tankerne.

Investing i en Philips TCO-certificeret-skærm kan give flere fordele.

For det første er TCO-certificerede skærme lavet med miljøvenlige materialer og processer, som hjælper med at reducere miljøpåvirkningen fra fremstillingsprocessen. For det andet er TCO-certificerede skærme designet til at minimere energiforbruget, hvilket kan reducere din elregning markant over tid. Derudover er disse skærme testet for visuel ydeevne af høj kvalitet, hvilket betyder, at du kan nyde klare billeder i høj kvalitet uden at gå på kompromis med energieffektiviteten.

40B1U5601H er et perfekt eksempel på en skærm, der kombinerer høj produktivitet med stor bæredygtighed

276B1 har både USB-C og ergonomiske faktorer for at sikre et tilfredsstillende arbejdsområde

Desuden prioriterer Philips bæredygtige-monitorer medarbejdernes sundhed og sikkerhed. De er designet til at minimere emissionen af skadelige kemikalier og stråling, som kan reducere risikoen for helbredsproblemer forbundet med langvarig eksponering for elektroniske enheder. TCO-certificerede skærme prioriterer også ergonomisk design, som kan være med til at reducere risikoen for muskel- og skeletlidelser, der kan opstå ved længere tids computerbrug.

Konklusionen er, at et bæredygtigt arbejdsområde ikke kun bedre for miljøet og medarbejdernes trivsel, men kan samtidig være med til at spare omkostninger i det lange løb. At vælge en TCO-certificeret skærm fra Philips er et stort skridt i retning af at opnå bæredygtighed i dit arbejdsområde og sikre, at de produkter, du bruger, opfylder strenge kriterier for bæredygtighed, energieffektivitet og sikkerhed.

242S9JML leverer flimmerfri og LowBlue-tilstand gør arbejdet let for øjnene og øger din produktivitet.