ALSO UDVIDER ALSO CLOUD MARKETPLACE TIL AT OMFATTE CLOUDMIGRATOR365

Inkluderet med hver Office 365 ordre indtil udgangen af juni!

ALSO udvider sit tilbud på ALSO Cloud Marketplace til at omfatte CloudMigrator 365, den førende software-migreringsløsning for virksomheder. Med CloudMigrator 365 kan firmadata og e-mails overføres uproblematisk, hurtigt og sikkert fra en hvilken som helst platform til Microsoft Office 365. I anledning af lanceringen af det nye værktøj drager forhandlere fordel af en inkluderet CloudMigrator 365 som gave med hver Office 365 ordre på ALSO Cloud Marketplace.

Om dataene tidligere blev administreret med On-Premise, Google Drive, Box eller Dropbox er fuldstændigt irrelevant for overførslen takket være CloudMigrator 365. Med blot nogle få klik kan administratoren migrere flere konti ind i skyen (Office 365). Ved at bruge software-løsningen kan udgifter til personale i overførselsfasen reduceres til et minimum og arbejdet, som tidligere blev udført manuelt, automatiseres.

Indtil dags dato har CloudMigrator 365 bidraget til, at flere end tre millioner brugere er i stand til at udføre en glat migrering fra deres aktuelle miljø til Microsoft Office 365. Licensudstedelsen finder kort og godt sted i henhold til “prisen pr. bruger/mailboks” uden nogen tids- eller mængderelaterede restriktioner.

Michael Gericks, chef for Digital Services hos ALSO Deutschland siger: “CloudMigrator365 er sand merværdi for forhandlere, der ønsker at bringe deres virksomhedskunder ind i skyen. I stedet for at gå ‘til fods’, migreres flere konti automatisk og glat samtidigt til skyen med blot et par klik”.

ALSO Cloud-teamet har flere detaljerede oplysninger om ALSO Cloud Marketplace og de produkter, der tilbydes dér til interesserede detailpartnere på +45 4355 8830.

Link til ALSO Cloud Marketplace: http://www.also.cloud