1. tilbage

Få insiderinformation direkte fra eksperterne

Podcasten IT Channel Perspectives fra APC Schneider Electric dækker alt fra at muliggøre digital omstilling til, hvorfor bæredygtighed og cirkulær økonomi er vigtigere end nogensinde før, og giver dig alle de nye teknologier og tendenser, der påvirker it-kanalorganisationer — nu og i fremtiden.

Kom før konkurrenterne – med nye perspektiver på it-kanaludfordringer

Hvis du er it-løsningsudbyder, VAR, forhandler, MSP eller systemintegrations- og distributionsspecialist, så er denne podcast udviklet med dig i tankerne.

Der er meget, it-kanalvirksomheder skal holde styr på, lige fra at favne bæredygtighed til at skabe vækst i forretningen og muliggøre den digitale omstilling. Og det kan føles som en stor mundfuld at skulle forsøge at følge de nye tendenser og nye teknologier, der opstår hurtigt, samtidig med at din virksomhed vokser på samme tid.

Hvert afsnit af podcasten IT Channel Perspectives har til formål at behandle en konkret udfordring eller tendens, og hvordan eksperter kan lære dig at skabe vækst i din forretning. Få indsigt og inspiration, og find ud af, hvordan nye teknologier påvirker branchen. IT Channel Perspectives dækker alt lige fra banebrydende industriel it til cirkulær økonomi og brobygning over it-kompetencekløften.

På dine foretrukne streamingplatforme: Apple Podcasts, Spotify, Google Play og Stitcher.

Find ud af mere

Bæredygtighed og cirkulær økonomi: en drivkraft for forandring for it-kanalvirksomheder

I afsnit 8 af podcasten IT Channel Perspectives kan du gå i dybden med, hvordan bæredygtighed, cirkulær økonomi og klimaneutralitet påvirker branchen. Det er et af vor tids store spørgsmål, hvor en undersøgelse fra Schneider Electric forudsiger en stigning på 50 % i it-energibehovet frem mod 2030. Så hvordan kan virksomheder skabe balance mellem it-energiforbrug og CO2-udledning ved at reducere deres CO2-aftryk?

Isabelle Allegaert, der er administrerende direktør hos inmac wstore France, og Elena Fedotova, der er Vice President for Secure Power Division France hos Schneider Electric, giver deres ekspertbidrag om, hvordan it-kanalvirksomheder kan reducere deres miljøpåvirkning, samtidig med at de opfylder deres kunders behov.

Oplev de bæredygtighedsinitiativer, som både Schneider Electric og inmac wstore bruger til at favne den cirkulære økonomi, reducere deres miljøpåvirkning og hjælpe slutbrugerne med at styre deres energiforbrug.

Hør afsnittet nu