Hvem er vi?

Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Contour

Design Inc., der blev grundlagt i 1995 af Steve Wang, har hovedkontor i Windham i New Hampshire, USA, og står for produktudvikling og daglige aktiviteter i Nordamerika.

Siden lanceringen af vores første ergonomiske mus har vi været markedsledende inden for ergonomiske mus. Vores prisbelønnede mus – RollerMouse Red – er resultatet af mange års målrettet forskning, udvikling og design. Vi har gennem årene formået at flytte opfattelsen af ergonomiske mus som et redskab for de få, til et redskab for alle, der ønsker at forebygge skader som følge af arbejdet foran computeren.

Det er således ikke længere udelukkende et spørgsmål om symptombehandling, men ønsket om større overskud og effektivitet i hverdagen, der driver investeringen i ergonomiske mus. Contour Design udvikler således en række ergonomiske mus, og dækker derved de flestes behov for en sund arbejdsstation.

Læs mere her

Forebyg belastningsskader og spændinger med en ergonomisk mus. Selvom du måske endnu ikke har oplevet gener, er RollerMouse med til at forebygge belastningsskader og andre spændinger, der med tiden kan medføre problemer.

En afslappet kropsholdning er nøglen og den får du med RollerMouse. Uanset om du sidder eller står, undgår du at komme ud i forkerte arbejdsstillinger, hvilket ofte er tilfældet med en traditionel computermus.

Contour Mouse

Contour Mouse, tidligere Perfit Mouse, er en ergonomisk designet computermus, der støtter din hånd, så den slapper af, uanset hvor store eller små hænder du har. Vi har testet over 120 forskellige modeller og fundet frem til den helt rigtige ergonomiske form til din hånd. Designet giver den perfekte balance mellem ergonomi og effektivitet.

Se produkter her

Contour RollerMouse Red Wireless

Med Contour RollerMouse Red Wireless får du for alvor frihed til at flytte omkring på og med din arbejdsplads. RollerMouse Red Wireless er en ergonomisk mus designet til at give dig samme fulde kontrol, som du kender det fra RollerMouse Red, men med bevægelsesfriheden der kommer i kraft af den trådløse tilslutningsmulighed. Så arbejder du i et free-seating miljø, eller har du bare brug for ind i mellem at flytte arbejdsplads, skal du ikke længere undvære alle de fordele, du er vant til med din Contour RollerMouse.

Læs mere her

Unimouse – Fremtidens mus

Komfort i bevægelse for både højre og venstre hånd

Skiftende arbejdsstillinger er alfa og omega, når det gælder ergonomi. Derfor har vi designet Unimouse med fire friktionsbaserede led, så du kan prøve dig frem, indtil du oplever den ultimative komfort. Skift arbejdsstilling i en håndevending og helt uden afbrydelser, så du bruger forskellige muskler og sener og undgår at holde hånden i de samme, statiske stillinger.

Unimouse er komfort i bevægelse for både højre- og venstrehåndede – Velkommen til fremtidens mus!

Se produkter her

Joy Nielsen

Product Manager, Accessories

joy.nielsen@also.com

Telefon: +45 4355 8888

Direkte: +45 4355 8898