1. tilbage


Løft samarbejdet med HP og Poly

Din gateway til forbedrede hybride arbejdsløsninger

Boost den hybride arbejdsplads nu


Maksimer din fortjeneste med HP Attach-tilbehør og service

Udvid dine tilbud og forbedre dine kunders oplevelse ved at integrere HP Attach-tilbehør og -tjenester i deres HP-hardwareløsninger. Vores udvalg af HP tilbehør, nu inklusive Poly premium business headsets, giver dig mulighed for at bygge omfattende hardware-økosystemer, der understøtter den bedst mulige ydeevne i et hybridt arbejdsmiljø


Udvid dine tilbud

Bliv den betroede one-stop-forhandler

Vi har udvalgt af HP tilbehør for at styrke din vækst og etablere dit ry som en pålidelig one-stop-forhandler. Vores portefølje omfatter:

Væsentligt tilbehør

Tilbyd kunderne det nødvendige tilbehør, som kan købes med det samme.

Produktivitets- og samarbejdsværktøjer

Mersalg af tilbehør, der understøtter hybridarbejde, med vores nye tilføjelse, Poly premium business-headset.

Lås op for belønninger med Bonus Club Points

Optjen Bonus Club Points med hver kvalificeret transaktion, der involverer HP-hardware, tilbehør og Poly-løsninger. Saml point for at få adgang til en bred vifte af eksklusive tilbud, hvilket forbedrer din købsrejse og tilføjer betydelig værdi til hver transaktion.


Begynd at optjene belønninger


Pak tilbehør til en komplet HP-oplevelse

Giv en problemfri pakke med HP-hardwareforbedringer, herunder skærme, Care Packs og Poly-produkter, der sikrer, at dine kunder har alt, hvad de har brug for.

Strømline dit hardware-mersalg

Med integreret mersalg af relevant tilbehør forbedrer du salgsoplevelsen og øger din omsætning. Vælg og promover HP hardware og tilbehør, og sæt dem sammen med Poly-produkter for en uovertruffen pakke. Denne synergi mellem Poly og HP tilbehør og tjenester giver dig mulighed for at nå to mål på én gang: øge fortjenesten og optimere kundetilfredsheden. Udnyt desuden ALSOs tilpassede support til personlig assistance.


Køb nu og optjen Bonus Club Points


Vilkår og betingelser gælder. Kun point optjent på kvalificerede transaktioner.