ALSO kender sine forhandlere. Derfor er ALSO med til at sikre den perfekte kundeoplevelse og ikke mindst understøtte forhandlernes individuelle forretningsstrategi.

Vi vil være det naturlige valg inden for ERP - og den strategi er ALSO gode til at understøtte. En væsentlig fordel ved samarbejdet med ALSO er, at de både er i stand til at gennemføre dybe analyser og konfigurere store løsninger korrekt”.

Det siger Lars Knudsen, der er Senior Manager, Product Sales i EG A/S. Her har man gennem en årrække været med helt i front som leverandør af ERP-systemer samt e-business løsninger til det skandinaviske marked, og siden 2001 har ALSO været med til at opbygge den infrastruktur, EG’s løsninger afvikles på - et samarbejde, der skaber masser af merværdi.

”ALSO bidrager på mange måder til at skabemerværdi for os. De sørger for at have de kompetencer, vi efterspørger og byder desuden ofte ind med nye løsninger”, siger Lars Knudsen.

Trygge ved at outsource til ALSO
ALSO hjælper desuden med at optimere forretningen via logistik, markedsføring og konfiguration af komplekse løsninger. Det er en allround service, som Lars Knudsen sætter stor pris på.

”Det er nemt at arbejde sammen med ALSO, og de er gode til at afdække vores behov. Er der produkter, vi gerne vil have nem og hurtig adgang til, indretter de lagerprofilen efter vores ønsker. Det bidrager også til at gøre vores forretning mere effektiv. Deres webshop er også særdeles velfungerende, og når vi har brug for hjælp, er deres folk altid tilgængelige og hurtige til at reagere”, siger Lars Knudsen.

ALSO sikrer optimal service
Også hos IT-leverandøren Datacon er man rigtig godt tilfreds med de ydelser, ALSO leverer. Således siger Kirsten van Leeuwen, der er salgschef hos Datacon, at “ALSO sikrer vores kunder den optimale service”.

Datacons væsentligste krav til deres samarbejdspartnere er, at de skal bidrage aktivt til, at kunderne får den optimale service og oplevelse. Det mener Kirsten van Leeuwen, at ALSO klart er de bedste til på markedet.

Samarbejdet tilfører blandt andet merværdi i form af hurtighed, lydhørhed og kompetent sparring, mener hun.

One Stop Shopping
”Vores hverdag handler rigtig meget om tid - og det sikrer ALSO os mere af ved at afkorte kanalen. Når vi kan nøjes med at gå ét sted hen og få hele paletten, undgår vi en lang række tidsrøvende aftaler på tværs af leverandører. Samtidig minimerer vi risikoen for leveringsproblemer. Der er ganske enkelt mindre, der kan gå galt”, siger Kirsten van Leeuwen.

Datacons engagement med ALSO omfatter alt fra software og hardware til licensaftaler, og Kirsten van Leeuwen lægger stor vægt på, at ALSO har en bred og dyb viden samt er synlige i markedet. Desuden har Datacon en ALSO medarbejder fast stationeret I virksomheden, så man hele tiden kan agere proaktivt I forhold til de aktuelle behov.

"Det er nemt at arbejde sammen med ALSO, og de er gode til at afdække vores behov. Er der produkter, vi gerne vil have nem og hurtig adgang til, indretter de lagerprofilen efter vores ønsker."

- Lars Knudsen, Salgschef, EG A/S

Kontakt ALSO
4355 8855
smb.danmark@also.com