Opdag den ideelle Philips-skærm til din arbejdsplads!

Lås op for den perfekte Philips-skærm skræddersyet til dine behov på tværs af Wide, UltraWide og SuperWide kategorier.Hvorfor vælge en bredere Philips-skærm?

At vælge en ultrabred skærm tilbyder adskillige fordele. For det første forstærker den din arbejdsplads og faciliterer øget produktivitet ved sømløst at håndtere flere opgaver samtidigt. Dens omfattende display fungerer som en optimal platform til multitasking, hvilket muliggør samtidig drift af forskellige vinduer og applikationer uden konstant skift. Med høj opløsning og fejlfri billedklarhed sikrer den enestående visuel oplevelse inden for grafisk design, videoredigering eller dataanalyseopgaver.

Philips har en velrenommeret track record med at levere førsteklasses skærme, der prioriterer funktionalitet. Derfor prioriterer Philips ultrabrede skærme konsekvent produktivitet, komfort og miljøbevidsthed. Inden for dette udvalg findes der talrige varianter, hvilket gør denne guide uundværlig til valg af den perfekte skærm til din arbejdsplads.


Vurder dine krav

Opløsning: Opgaver, der kræver omhyggelige detaljer, såsom grafisk design, CAD-modellering eller videoredigering, kræver ofte høje opløsninger som f.eks. 4K UHD. Dette sikrer fuld skarphed af komplekse detaljer og projekter. Omvendt, hvis multitasking udgør en væsentlig del af din professionelle rutine, kan en ultrabred skærm med lidt lavere opløsning stadig være effektiv, samtidig med at den er mere budgetvenlig.


Wide, Ultra-Wide eller Super-Wide:

En bredskærm, med dens marginalt større billedformat, er et glimrende valg til opgaver, der drager fordel af ekstra arbejdsplads. Omvendt tilbyder en ultrabred skærm et endnu bredere arbejdsområde, ideelt til multitasking og kreative områder, der kræver øget horisontalt rum. Super-Wide skærme, der strækker sig fra 45 til 49 tommer, giver en usammenlignelig følelse af skærmareal, især for fag som videoredigering eller simuleringer, og tilbyder udvidet visuel dækning og dybde.


Buet eller standard:

Valget mellem en buet og flad skærm afhænger af specifikke arbejdskrav og personlige præferencer. En buet skærm leverer en mere indlevende visuel oplevelse, især for brugere inden for kreative områder og medier. Omvendt kan brugere, der kræver præcision og en flad overflade, såsom CAD-modellering eller tekstredigering, finde en flad skærm mere passende. Den primære overvejelse ligger i at tilpasse skærmtypen til specifikke behov og arbejdsgange.


Fordelen ved USB-C Docking

Philips' intelligente USB-C-dockingstation øger tilslutningsmulighederne og frigør din bærbare computer fra besværlige adaptere. USB-C-teknologi muliggør hurtig dataoverførsel og streaming, samtidig med at den oplader din computer, hvilket sikrer problemfri tilslutning og øjeblikkelig produktivitet.

Philips-sortiment

Buet og USB-C:

Skærme inden for denne kategori tilbyder en overbevisende, indlevende visuel oplevelse og fremmer en ægte to-i-en-fornemmelse. Med størrelser fra 34" til 49" giver disse buede skærme et omfattende udsyn over dit arbejde og fremmer forbedret produktivitet.

Standard og USB-C:

Skærme inden for denne kategori tilbyder en generøs, omfattende visuel oplevelse. Med størrelser fra 34" til 40" giver disse flade skærme et omfattende overblik over dit arbejde og fremmer stor produktivitet og ergonomi.