Den traditionelle distributørrolle har overlevet sig selv. Forhandlerne i såvel SMB som Corporate segmentet forventer værditilførende services. Services, som ALSO opbygger og løbende udvider via langvarige partnerskaber med forhandlerne.

Hos ALSO har samtlige forhandlere en dedikeret Account manager som deres primære indgangsvinkel til virksomheden. Det betyder, at alle forhandlere har en god relation og en hurtig tilgang til forretningen.

Hos ALSO bruger vi mange kræfter på hele tiden at udvikle relevante services, der omgiver de enkelte produkter. Services er i dag et af vores vigtigste konkurrenceparametre og samtidig et værktøj til at differentiere os fra vores konkurrenter.

Vi ønsker ikke at blive betragtet som en traditionel distributør. Vi ønsker at blive betragtet som en partner, der tilfører værdi til kanalen. En partner, der etablerer langvarige samarbejder med forhandlerne - såvel SMB og Corporate - og gør dem i stand til at servicere deres slutkunder bedst muligt.

Helt ny rolle i markedet
Verden er i forandring, og det betyder, at den traditionelle distributørrolle, som vi kender den, stort set har udlevet sig selv. Det er ikke længere nok blot at ekspedere varer til vores 2.500 forhandlere. Der skal i dag tilføres værdi.

Vi ønsker som nævnt at etablere langvarige partnerskaber med vores kunder, hvor vi løbende tilføjer relevant værdi til samarbejdet samt udviklingen heraf. Derfor giver det sig selv, at vi skal have noget ekstra at tilbyde. Og det har ALSO. Vi ser os selv som en ”enabler”, der via vores produktkatalog, serviceydelser samt vores kompetencer gør det muligt for forhandlerne at gå stærkere til markedet.

Professionelle services
ALSO’s B2B Marketplace beskriver en lang række af de services, vi tilbyder vores forhandlere. Det er områder som Account Management, presales, konfigurations- og løsningshjælp, vidensdeling, finansiering samt branchens stærkeste e-handelsplatform. Se mere på www.also.dk.

Blandt andet kan vi tilbyde teknisk assistance på alle områder til vores forhandlere og via vores logistikcenter i Tåstrup, som omfatter lokalt lager, 3 parts håndtering samt konfigurationscenter, opfylde ønsker helt ud på specifikt kundeniveau.

Naturligvis har vi forhandlere, der mest har fokus på prisen og klarer resten selv, men kernekunderne er de forhandlere, der også har brug for at trække på vores kompetencer. Enten fordi de ikke har ressourcerne selv eller, fordi det er forhandlere, der har truffet det bevidste valg at ”outsource” til os.

“ALSO Cloud Marketplace”, som er vores cloud-offering til kanalen er et godt eksempel på en af vores nyere services, som ganske enkelt gør det muligt for vores kunder at blive cloud-providers. Som tingene udvikler sig i markedet for tiden, er det er et område, jeg vil anbefale alle vores kunder at gå i dialog med os omkring. Det er blot at tage kontakt til din Account Manager.

"Vi ønsker ikke at blive betragtet som en traditionel distributør. Vi ønsker at blive betragtet som en partner, der tilfører værdi til kanalen."

Anders Ibsen, Sales Director, Commercial Sales Division

Kontakt ALSO
4355 8855
la.danmark@also.com