1. tilbage

HPE Greenlake til bloklagring

Forenklet datastyring og fleksibilitet ved selvbetjening

Få flere oplysninger

Virksomhedsbloklagring leveret som en tjeneste

Få al den fleksibilitet, der er forbundet med cloud-baseret, selvtilgængelig storage, der kører på dedikeret HPE-hardware i din kundes datacenter.

Smidighed ved selvbetjening

Øjeblikkelig, attributbaseret tilbudsgivning og hurtig bestilling med selvforsyning uden domæneekspertise. Dine kunders it-team kan kontrollere anmodninger og frigøre deres tid.

Gå ikke på kompromis med apphastigheden

Hjælp kunderne med at nå de ønskede SLA'er med missionskritiske, forretningskritiske og generelle bloklagerniveauer – med de højeste niveauer af tilgængelighed og ultrahurtig ydeevne.

Hvordan fungerer HPE Greenlake for Block Storage?

Transformér datahandlinger med en selvbetjeningscloudoplevelse, som dine kunder kan udrulle på tværs af deres it-organisationer.

Vælg de resultater, du har brug for til dine arbejdsbelastninger, og HPE leverer dem

Vælg SLA, kapacitet, værtsadgang, beskyttelsespolitikker og prioriteret servicekvalitet, der kræves til arbejdsbelastninger. Den underliggende infrastruktur bliver usynlig, og driften skifter til at være en app og ikke en infrastrukturcentreret.

Sig farvel til kampen med en AI-drevet tjeneste

Skift den måde, du administrerer storage på, ved at drive autonome handlinger med HPE, hvilket sikrer, at dine apps altid er tændtog hurtigt.

Forbruge som en tjeneste


En fleksibel forbrug som en servicemodel giver dig mulighed for at undgå over- og bekymringer om underhensættelse, budgetbegrænsninger og komplekse indkøbscyklusser.

Arbejder du på et lagerprojekt for en af dine kunder?

Tal med en af vores medarbejdere

Ja, jeg vil gerne vide mere!