Hvert endpoint er en indgang til dine kunders netværk

I en tid med et stort – og stigende – trusselsniveau er det vigtigt for virksomhederne, at sikkerheden er i top. Dine kunders netværk og IT-sikkerhed er ikke bedre end det svageste endpoint.


HP har igennem årene udvidet deres PC-sikkerhedsfunktioner ved at indbygge sikkerhedsteknologier i deres produkter og beskytte hardwarelaget lige så godt som fx den antivirus, I installerer for at beskytte softwarelaget.


Hvordan sikrer du, at dine kunder undgår trusler? Læs med på siden her og få:

  • Indsigt i HPs indbyggede sikkerhedsfunktioner, der skaber tryghed hos dine kunder
  • 10 gode råd til IT-sikkerhed, som du kan bruge i din rådgivning af kunder
  • Et tool-kit med materiale, som du kan bruge i din virksomhed

Få et privacy-filter med et klik

Med HP SureView kan kunden altid arbejde sikkert på kontoret og på farten. Din kunde slipper for at have et seperat privacy-filter med, da det er indbygget i PC’en, og derfor kun kræver et klik for at blive aktiveret.

download her

Gendan pc’en, hvis data mistes

Hvis det går galt, kan pc'en gendannes til det seneste billede hurtigt og sikkert ved hjælp af en netværksforbindelse med HP Sure Recover.

Åbn dokumenter sikkert

HP Sure Click beskytter din kundes pc mod websteder og .pdf-filer, som er inficeret med malware, ransomware eller virus.5.

download herHP har samlet 10 sikkerhedsråd til, hvordan dine kunder kan beskytte deres virksomhed.

Hent sikkerhedsråd her

Ønsker du at dele videoerne med dine kunder?

Sikkerhed er højt prioriteret hos virksomhederne. Gælder det også hos dem du handler med? Vi har samlet et tool-kit til dig, så du nemt kan videredele vidoerne. Så er det måske dig, som kunderne kontakter, når de er på jagt efter en PC med indbygget sikkerhed.


Ønsker du at dele vidoerne på LinkedIn?
Vi har samlet en nem og simpel guide til, hvordan du laver dit eget video-opslag på LinkedIn.

Hent guide til LinkedIn

 


Har du nogle kunder, som skal kende til HPs sikkerhedsfunktioner? Vi har lavet en mail klar til dig, som du nemt kan sende ud. Det eneste du skal gøre er at indsætte dit eget logo.

Hent email til din virksomhed

HENT GUIDE TIL UDSENDELSE

 

HP Elite PC Family

Den smukt designet HP Elite serie med Intel® CoreTM-processor har indbygget sikkerhedsfunktioner, så kunden browser sikkert, undgår visuelle hackere og nemt kan genoprette BIOS i hukommelsen automatisk.

Se udvalg af produkter

 

“Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.”


“Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.”