Eaton 3S Mini UPS er den mindste UPS-enhed til dato, og er specifikt designet til at holde vigtige enheder som WIFI-routere, IP-kameraer og andre Smart-enheder kørende i hjemmet eller på kontoret. I tilfælde af strømsvigt vil Eaton 3S Mini automatisk aktivere og sørge for back-up-strøm. UPS’en har en batterilevetid, der afhænger af det tilsluttede udstyr, men som kan forsyne fx overvågningskameraer i timevis eller holde liv i standard internetgateways i mere end en time.

Lille enhed, stor ydeevne

3S Mini UPS er fleksibel, nærmest lydløs og let at installere. Den skal bare tilsluttes smartenheden og herefter sikrer UPS’en, at det tilsluttede udstyr får strøm fra batteriet i stedet for stikkontakten, hvis der er forstyrrelser i elforsyningen.

Kompatibel til et stort udvalg af enheder

UPS-enheden har flere udgangsspændinger, inklusiv 9V, 12V, 15V 19V og 4 strømstik. Derudover har den LED-lamper, som er lette at aflæse, og så er enheden nem at installere, da den ikke kræver ekstra eller specielle ledninger, men blot skal tilsluttes.

Op til 5 timers batteri back-up

Til WIFI-forstærkere, Internetgateways, IP-kamperaer, streaming, gaming og mm.

Lydløs og brugervenlig

Vi ved hvor vigtigt det er at dele information, så du kan downloade mere materiale, sætte dit eget logo på og bruge i din egen kundekommunikation!

Download materiale Se video


Vi er her for dig

Kontakt os via ALSO Danmark - Solutions Presales