The GreenLake Storage



Få adgang til potentialet ved HPE Nimble Storage med cloud-baseret fleksibilitet og lokal kontrol

Vink farvel til overprovisionering

Nu som en del af HPE GreenLake: Swift-salgsprogrammet, er HPE GreenLake Storage tilgængelig i en række standardiserede konfigurationer.

Med ingen overprovisionering, en cloud-baseret administrationsgrænseflade og fleksibilitet til skalering af kapaciteten når kunderne har behov for det, er HPE GreenLake Storage perfekt til kunder med ambitiøse vækstplaner eller for dem, som har brug for hurtig omkonfiguration eller skalering af lageret, når deres arbejdsbyrde kræver det.

Lever cloud-storage hurtigere med ekstra sikkerhed og lokal kontrol

HPE GreenLake Storage kører på HPE Nimble-hardware og tilbyder endvidere fordelene ved HPE Infosight, som er en brancheførende AIOps-platform, der overvåger storage-arrays og afhjælper 86 % af de almindelige datacenterfejl og forkerte konfigurationer, før de sker.

HPE GreenLake Storage fås i all-flash- eller hybrid-flash-konfigurationer såvel som i en række netværkskonfigurationer og leverer den kraft, fleksibilitet og brugervenlighed, som brugere af offentlige cloud-systemer elsker, i en lokal løsning, som kunderne selv kontrollerer.

Hvem kan have gavn af HPE GreenLake Storage?

  • Kunder, der ønsker et fleksibelt, brugsbaseret og højtydende lager, som hurtigt kan skaleres, så det opfylder de aktuelle behov
  • Kunder, der ønsker at bevare kontrollen over dataene i deres eget datacenter
  • Kunder, der har behov for store mængder lagerkapacitet, men som er forhindret i at anskaffe sig dette på grund af anskaffelsesudgifterne til hardware

Tre gode grunde til at tilføje HPE GreenLake Storage til jeres sortiment

Hurtig og nem bestilling

Bestil HPE GreenLake Storage-konfigurationer hurtigt og nemt via ALSO Cloud Marketplace. Kræver ingen certificering i HPE GreenLake-løsninger.

Standard-konfigurationer

Tilbyd jeres kunder standardiserede HPE Nimble Storage-konfigurationer, som gør det enklere og nemmere at sælge!

Forbrugsbaseret model

Uanset om lagerbehovet vokser fra 10 TB til 10 PB, betaler de kun for den lagerkapacitet, som de bruger, mens de stadig har mulighed for at udvide kapaciteten, når behovet opstår.

Vælg jeres HPE GreenLake Storage-konfiguration

Vælg fra et sortiment af standardiserede HPE Nimble-hardwarekonfigurationer fra 30 TB i en periode på tre til fem års varighed:

  • HPE Nimble Hybrid Flash 40
  • HPE Nimble All Flash 40
  • HPE Nimble Hybrid Flash 60
  • HPE Nimble All Flash 60

HPE Nimble All-Flash Arrays

Perfekt til mellemstore og store virksomheder, som håndterer arbejdsgange, der kræver høj ydelse og kort ventetid.

HPE Nimble All-Flash Arrays er let at installere og administrere. De udgør den perfekte kombination af all-flash-ydelse og forebyggende analyser med HPE InfoSight. Jeres kunder kan opnå hurtig og pålidelig adgang til data med garanti for 99,9999 % tilgængelighed.


Få mere at vide

HPE Nimble Hybrid Flash Arrays

Ideel til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at implementere deres første hybrid-flash-array.

HPE Nimble Adaptive Flash Arrays kombinerer HDD'er med SSD'er i en hybridkonfiguration, som er en omkostningseffektiv storageløsning til små og mellemstore virksomheder, der har behov for accelereret flash-ydelse og effektiv sikkerhedskopiering og genoprettelse.


Få mere at vide

HP GreenLake Storage er nu tilgængelig fra ALSO Cloud Marketplace

Det har aldrig været nemmere at købe HPE GreenLake Storage. Log på ALSO Cloud Marketplace, søg efter HPE Nimble Storage , konfigurer og udregn derefter prisen på løsningen. ALSO-kunder behøver kun et HPE-partner-ID og en ALSO Cloud Marketplace-konto for at starte rejsen med etablering af en privat cloud.

Tilmeld dig, for at få et HPE-partner-ID

Få et HPE-partner-ID for at få adgang til Partner Ready-portalen – den globale portal med adgang til alt, hvad I skal bruge for at handle med HPE.

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig for at få en ALSO Cloud Marketplace-konto

ALSO Cloud Marketplace gør det nemmere end nogensinde at skræddersy tjenester til jeres kunders behov. Kombiner vores brede sortiment af cloud-løsninger med jeres eksisterende produkt- og tjenesteudvalg. Når I har valgt tjenesterne, kan priserne straks fastsættes og tilbud afsendes.

Tilmeld dig nu

Send mig videre til ALSO Cloud Marketplace

Log på

Har du spørgsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De hjælper dig mere end gerne.

Kontakt

Ring mig op

Lav et tilbud nu

Gå til iQuote