HPE Storage Coach

Vær på forkant med konkurrenterne med insidertips og tricks til de bedste måder at sælge de nyeste HPE-storageløsninger på.

Få mere at vide

Med så mange storageløsninger på markedet kan det være svært at holde styr på alle detaljerne. Men jo bedre du forstår dine produkter, jo lettere er det at sælge dem. Hvordan afbalancerer du forsøget på at holde trit med produktdetaljer og nye udgivelser, plus at du finder tid til rent faktisk at pitche storageløsninger til dine kunder?

Hvis du er klar til at fjerne besværet med at downloade tekniske specifikationer eller læse detaljerede produktopdateringer – så har vi svaret.

Mød dine HPE storage coach-eksperter

HPE storage coach er designet til at hjælpe dig med at skabe mere salg ved at destillere al den vigtige information, du har brug for, til letfordøjelige træningsvideoer.

Få de seneste detaljer om HPE datacenter-storageløsninger – direkte fra eksperter, herunder Mauro Bassini, Chuck Hooke og Bob DeVita. Hver korte video fokuserer på et specifikt emne designet til at hjælpe med at sætte grundlaget for en succesfuld salgskampagne.

Fra dybe dyk ned i tekniske muligheder, identifikation af ideelle kunder, til salgstaler og produktdemonstrationer holder ALSO og HPE dig dækket.

Videoerne er tilgængelige på engelsk med undertekster.

Tilmeld dig

Få en Storage Coach

Du skal blot udfylde dit navn, din e-mail og jobtitel og derefter trykke på send-knappen for at begynde at få HPE storage coach-e-mails leveret til din indbakke hver anden til tredje uge. Tilmeld dig videoerne!