Storslået natur. Storslået skiløb. Turen går til Østrig. Skal du med?

Vækst jeres Lexmark forretning hos ALSO og deltag i konkurrencen om billetter til en oplevelsesrig Zell Am See skitur!

Regler

Det er altid godt at sælge Lexmark. Men lige nu er det ekstra godt. Hvis I vækster jeres Lexmark forretning kan I nemlig kvalificere jer til et brag af en skitur til Zell Am See i Østrig 13-17. marts 2019 og opleve storslået natur, skiløb og tyroler byliv.

Vi har 20 billetter liggende klar til de partnere i Skandinavien som køber mest Lexmark* hos ALSO (nettoomsætning inkl. distributør uplift. Minimum dkk 335.000) i perioden 1.9.18 – 31.12.18.

Hver billet inkluderer transport, hotel, mad/drikke, liftkort samt leje af udstyr.Det er en grupperejse med andre forhandlere samt repræsentanter fra både ALSO og Lexmark.

Hver billet har en værdi af 14.000,- kr. pr. person. Præmien kan efterfølgende ikke byttes til en anden rejse eller til kontanter. Vi gør opmærksom på, at modtageren af eventuelle præmier og gavekort m.v. har oplysningspligt overfor skattevæsenet. Gaveafgiften samt oplysningspligten påhviler modtageren.

For at deltage skal jeres daglige leder registrere jer her. I kan få mere information hos Peter Holm fra ALSO på +45 43559419 eller Peter.Holm@also.com . Alle deltagere vil løbende blive informeret via email om hvor de ligger i konkurrencen, og modtage tilbud på udvalgte Lexmark produkter.

Klik her for tilmelding