Performance, storage og hurtig responstid

- På kontoret, på farten og alt derimellem

I forvejen er Lenovos ThinkPad-univers imponerende. Med ThinkPad X-modellerne opnås markedets bedste performance, største storage og hurtigste responstid. Derfor opfylder de nemt behovene hos medarbejdere, som beskæftiger sig med arbejdsopgaver der kræver lidt ekstra, eksempelvis i kreative brancher som arkitekt- og ingeniørvirksomheder.

X-modellerne er de perfekte ThinkPads, som opfylder alle slags krav – lige fra størrelse til storage!

Særligt udvalgte ThinkPad X-produkter

ThinkPad X1 Titanium Yoga

Konstrueret til samarbejde - uanset hvorfra arbejdet udføres. Innovativ 2-i-1 computer, som egner sig perfekt til ”on-the-go” brugeren. 360-graders Yoga-hængsler gør det muligt at gå fra bærbar til tablet på ingen tid!

HENT DATASHEET

LÆS MERE WEBSHOP

ThinkPad X1 Nano

Den letteste ThinkPad computer til dato – kun 907 g! Banebrydende god ydeevne, fremragende responstid, lang batteritid og fantastisk grafik.

HENT DATASHEET

LÆS MERE WEBSHOP

KAMPAGNER

Se alle ThinkPad X-produkter, der lige nu kan købes med særlige fordele for dig som ALSO-forhandler.

Jo flere du køber, jo mere rabat opnår du! Opnå volumenrabat allerede fra nr. 2 enhed du køber.

Se alle tilbud

Fordele ved ThinkPad X-serien

Med ThinkPad X-serien sætter Lenovo ekstraordinær fokus på fleksibilitet, holdbarhed og kraftfuld ydeevne forklædt i små størrelser. Men lad dig ikke snyde! De små størrelser byder på aftagelige enheder, 360-graders hængsler, integrerede penne og meget mere, som egner sig perfekt til livet på farten.

Imødekommende
design

De små kraftfulde enheder, er ekstremt bærbare og skræddersyet til netop din personlige arbejdsmåde.

Små størrelser, stort indtryk

ThinkPad X-serien er designet til bærbarhed, og disse små kraftværker tackler ethvert job.

Din trofaste
ledsager

Hvad enten du bevæger dig rundt i byen eller over hele verden, har du altid plads til en af disse små ledsagere.

Øvrige ThinkPad X-produkter

NYHED

ThinkPad X12 Detachable

Både indhold og design er bygget præcis til brugere, som fra den ene dag til den anden skifter mellem kontoret og kundebesøg. Den ultratynde tablet på kun 9 mm passer perfekt i tasken eller under armen og vejer kun 760 g!

LÆS MERE WEBSHOP

ThinkPad X1 Carbon

Høj performance, lynhurtigt responstid på under 1 sekund og med nye features til entusiasten, hvor kun markedets bedste er godt nok.LÆS MERE WEBSHOP

ThinkPad X1 Fold

Det perfekte valg – uanset hvor du skal hen. Den foldbare PC, som du (næsten) kan have i lommen. Tag den med dig overalt og imponer alle på din vej.LÆS MERE WEBSHOP

ThinkPad X13 og X13 Yoga

X13 beviser at ultrahøj power også kan fås i en bærbar PC – og endda i en yderst kompakt en af slagsen. For endnu mere fleksibilitet er X13 Yoga det oplagte 3-i-1 værktøj, der nemt kan forvandles til enten en tablet eller en stående præsentationsskærm.

WEBSHOP

ThinkPad X1 Yoga

Ny forbedret brugeroplevelse med større skærm, bredere touchpad, større batteri og ny storm-grå farve samt matchende tastaturfarve for smidigt design og funktionalitet.WEBSHOP

ThinkPad X1 Extreme

ThinkPad X1 Extreme er bygget til brugeren der ønsker en kraftfuld processer, som normalvis kun findes i stationære computere – uden at gå på kompromis med det slanke bærbar design.


WEBSHOP

Lenovo Go – udstyr tilpasset din arbejdsstil

Lenovo Go muliggør og inspirerer til produktivitet uanset hvor du er

Vil du vide meget mere om Lenovo’s nye koncept Lenovo Go?

Læs mere om Lenovo Go

Trådløse mus

Kommer
snart

Tastaturer

Powerbanks & opladning

Kommer
snart

Høretelefoner & lyd

Kommer
snart

Opbevaring

Anbefaler du Premier Support til din kunde?

Mange af modellerne i Lenovos X-serie har Premier Support inkluderet. Det giver fordelagtige muligheder for nem og hurtig IT-support!

UDFORSK PREMIER SUPPORT
Køb ThinkPad X med Premier Support

Gør du det nemt for dine kunder, at træffe grønne og klimavenlige valg?

Med Lenovos CO2 Offset-service hjælper du dine kunder med at CO2-kompensere, når de køber ny hardware.

Udforsk CO2 Offset
Køb ThinkPad X med Co2 Offset

En af de første computere med Intel® Evo™-processor

Vi præsenterer den nye ThinkPad X1 Nano fra Lenovo – en af de første computere med en Intel® Evo™-processor, som har en banebrydende god ydeevne, fremragende responstid, lang batteritid og fantastisk grafik.

ThinkPad X1 Nano byder på en forbløffende synsoplevelse med sin Dolby® Vision™-skærm med høj opløsning på 2K og et billedformat på 16:10. Derudover kommer den med op til 11. generation Intel® Core ™ i7-processor og kan prale af en lynhurtig Gigabit-hastighed takket være Intel® WiFi 6- og 5G-funktioner.

Dual Thunderbolt ™ 4-porte giver hurtigere adgang til eksterne stationer og kan kobles til to 4K-skærme. Ud over en opdateret pakke med indbygget ThinkShield-sikkerhed har den AI og biometrisk godkendelse, stemmegenkendelse og Match on Chip Fingerprint Reader.

SE UDVALGET HENT DATASHEET

Respons – Sikkerhed – Produktivitet

Next-level mobile enhed – til alsidige arbejdsmiljøer

ThinkPad X1 Titanium Yoga er perfekt konstrueret for ”on-the-go” brugeren, som altid er på farten og har behov for nem adgang til sit arbejdsmiljø – hvad end det er filer, mail, kalender, programmer eller online-møder. Med mere end 10 timers batterilevetid bliver dette heller ikke en hindring for den mobile bruger.

Den innovative 2-i-1 konstruktion giver kombinationen af en bærbar computer, en tablet og noget, du aldrig har set før – til dem, der ønsker det nyeste.

ThinkPad X1 Titanium Yoga er kun 11,5 mm tynd og vejer kun 1,15 kg. Og med fuldt ThinkPad-tastatur og magnetisk Lenovo Precision Pen bliver det legende let at skabe og dele content.

Kommer med op til den 11. generation Intel® Core ™ i7 vPro®-processor. ThinkPad X1 Titanium Yoga har op til 16 GB hukommelse og 1 TB PCIe SSD-lagerplads til højtydende produktivitet. Derudover kommer den med 5G-forbindelse samt to Thunderbolt™ 4-porte som vil imponerer, hvorend dagens skrivebord må være.

ThinkPad X1 Titanium Yoga har en 13,5-tommer 2K 450nit-skærm med Intel®

Iris® Xe Graphics og Dolby® Vision® med billedformatet 3:2. Nøjagtigheden af billedklarhed og farve bringer billeder - og deltagere på videokonference - til live.

SE UDVALGET HENT DATASHEET

Performance – Funktionalitet – Sikkerhed

Det perfekte alternativ til den bærbare arbejdscomputer

ThinkPad X12 Detachable egner sig perfekt til den travle bruger, som zigzagger mellem hjemmekontoret og kundebesøg. Den kombinerer præcis den styrke, sikkerhed og stabilitet du kan forvente af en ThinkPad samt det slanke design, innovation og mobilitet der forventes af Lenovos X-serie!

Ved hjælp af den magnetiske Lenovo Precision Pen bliver det ikke nemmere at tage noter, underskrive og redigere dokumenter på ThinkPad X12 Detachable. Det smalle rammedisplay har blændende Intel® Iris® Xe-grafik og er konstrueret med Corning® Gorilla® Glass 5 for ekstra holdbarhed. Folio-tastaturet er perfekt til at holde trit med daglige opgaver undervejs og inkluderer alle de velkendte Lenovo features som TrackPoint og baggrundsbelyste taster. ThinkPad X12 Detachable har selvfølgelig også kameraer for bedre videokonference og Dolby® Premium App til finjustering.

Udnyt styrken med op til 11. generation Intel® Core ™ i7 vPro® Quad Core-processor og tidsbesparende funktioner, som f.eks. Modern Standby, som holder e-mail og andre applikationer synkroniserede, selv når enheden er i dvale, hvilket sikrer øjeblikkelig produktivitet, når du har brug for det. Derudover sikrer Thunderbolt™ 4-porten hurtig forbindelse til tilbehør og udstyr.

Brugere kan forvente op til 10,36 timers batterilevetid - mere end nok til at komme igennem en dag fyldt med møder eller kundebesøg.

SE UDVALGET HENT DATASHEET

Lydhør – Produktivitet – Sikkerhed

Tager produktiviteten til et helt nyt niveau

Den perfekte bærbare for ledere og teknologientusiaster, der søger den tyndeste, letteste, kommercielle 14-tommer ultrabook-enhed på markedet! Lenovo leverer ThinkPad X1 Carbon Gen 9 med endnu mere fokus på performance – særligt kommer den med forbedret responstid, en batterilevetid på op til 18,5 timer og lynhurtigt opladning. Derudover er det Lenovos første Intel® Athena-certificerede bærbare computer.

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 vækkes til live på under et sekund og du er straks klar til at surfe på nettet. Med alt lige fra udvidet videoafspilning til hurtigere opladning tilbyder Lenovo fortsat smartere teknologi til folk, der er på farten.

Kommer med nye features lige ved fingerspidserne, hvor det er muligt at foretage opkald direkte fra din bærbare computer blot med ét enkelt tryk på en knap. Ligeledes vækkes sanseapparaterne med en førsteklasses Dolby® Vision™ -skærm, der giver en fantastisk synsoplevelse som ingen anden, og en fordybende lydoplevelse, med Dolby® Atmos® Speaker System, du sætter pris på både når det gælder arbejde og fritid.

SE UDVALGET HENT DATASHEET

Reaktionsevne – Sikkerhed – Produktivitet

Kontakt ALSOs Lenovo-team

Har du brug for hjælp eller sparring? ALSOs erfarne Lenovo salgs- og produktspecialister sidder klar til at hjælpe dig videre.

KONTAKT