1. tilbage

UDDANNELSE I NY FORM

Læring er permanent blevet digitalt. Men uanset om eleverne undervises derhjemme, i klasseværelset eller andre steder, er der nogle prioriteter, der ikke ændrer sig.

Med vores bæredygtige portefølje af løsninger, der fokuserer på beskyttelse og sikkerhed for studerende og personale, er der ingen bedre måde at støtte folk, i alle aldre, til at yde deres bedste, uanset hvor de undervises.

I KLASSE

Beskyt dine tekniske enheder, uanset hvor eleverne bruger dem, uanset om det er til fjernundervisning eller i klassen. Hold undervisningen interaktiv og eleverne engagerede.

DELTE RUM

Beskyt fælles undervisningsrum med en komfortabel, ergonomisk indretning, herunder antimikrobielt tilbehør for at begrænse spredning af bakterier.

I HJEMMET

Understøt hjemmestudier med et sæt til at tilslutte enheder til større tv-skærme derhjemme, og hjælp eleverne med at fokusere med tilbehør, der understøtter kropsholdningen.

MEDARBEJDERNES TRIVSEL

Fremme personalets velvære ved at give dem løsninger til at indrette behagelige arbejdsområder både hjemme og i klasseværelset.

ET STED MIDT IMELLEM

Gør det muligt for dine elever og medarbejdere at arbejde hvor som helst med et bredt udvalg af tilbehør, der er designet til at beskytte dem og deres teknologi.

NYTÆNKNING PÅ ARBEJDSPLADSEN

I takt med at vi tilpasser os den nye virkelighed med et arbejdsmiljø efter en pandemi er komfort, sikkerhed og velvære afgørende for alles ro i sindet.

Uanset om dine medarbejdere er på vej tilbage til kontoret eller bliver hjemme, kan de med vores antimikrobielle teknologi og smarte pladsbesparende løsninger arbejde problemfrit hvor som helst.

KOMPAKT OG PRODUKTIV

Gør køkkenbordene til det minikontor, de har brug for, med vores udvalg af tekniske løsninger, der er designet til at få mest muligt ud af mindre arbejdsrum.

FORDOBLE DINE SKÆRME

Vidste du, at du kan blive 25 % mere produktiv, hvis du udvider visningen af din bærbare computer til en ekstern skærm? Her er hvordan du skaber den perfekte arbejdsstation.

TREDOBBELT TRUSSEL

Forbedr din produktivitet med op til 35 % med en opsætning med tre skærme. Integrer to ultra-high-def-skærme med din bærbare computer, og begynd at fremskynde dine projekter.

PÅ FARTEN

Fjernarbejde foregår ikke kun hjemmefra. Med kompakte og smarte tekniske løsninger kan du her se, hvordan du kan skabe et skrivebord i en taske, så du kan arbejde fra hvor som helst.

Antimikrobielle løsninger

I takt med at vi tilpasser os den nye virkelighed med et arbejdsmiljø efter en pandemi er komfort, sikkerhed og
velvære afgørende for alles ro i sindet.

Uanset om dine medarbejdere er på vej tilbage til kontoret eller bliver hjemme, kan de med vores antimikrobielle teknologi og smarte pladsbesparende løsninger arbejde problemfrit hvor som helst fra.

NIVEAU 1: BESKYTTELSE MOD BARRIERER

Skab større afstand mellem mennesker og de overflader, de rører ved, med grundlæggende antimikrobiel beskyttelse som f.eks. tastaturdæksler og stylus, der er designet til at reducere risikoen for kontaminering.

NIVEAU 2: INTEGRERET BESKYTTELSE

DefenseGuardTM-produkterne er tilsat sølvbaserede antimikrobielle stoffer og har uafhængigt af hinanden bevist, at de forebygger og eliminerer 99,9 % af bakterievæksten fra den første til den sidste dag.

NIVEAU 3: AKTIV BESKYTTELSE

Vores UV-C-desinfektionslys, som er blevet tildelt en CES 2021 Innovation Award Honoree, har lav vedligeholdelse og er uobstruktivt og eliminerer aktivt bakterier og vira fra enheder og overflader.

Hold dig opdateret med de seneste
nyheder fra Targus!

OPDAG TARGUS PRESSERUM

Tilmeld dig ALSO's nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og kampagner fra Targus