Support til Windows Server 2008 udgår.

Har du tilbudt dine kunder en ny løsning?

Support til Windows 2008 og 2008 R2 er ophørt. Det betyder, at det ikke længere er muligt at få de nødvendige opdateringer, der bl.a. sørger for virksomheders sikkerhed og compliance. Support til Windows Server 2008 og 2008 R2 ophører d. 14 januar 2020.

Windows Server 2019

Intelligent Edge / Intelligent Cloud

Windows Server 2019 er den perfekte løsning, som kan bygge bro mellem on-premises og Azure. Hybride løsninger er vejen frem for at løse IT-afdelingens stresspunkter og med Windows Server 2019 får I muligheden for at kombinere den intelligente Cloud; Azure med den Intelligente Edge; Windows Server 2019 og dermed udnytte det bedste af to verdener i én harmonisk løsning.

Det er for mange virksomheder ikke praktisk muligt at placere alle workloads i skyen og legacy systemer gør livet sværere for IT, med de fortsat sigende krav til compliance, fokus på omkostninger og sikkerhed.


Med Windows Server 2019 får IT en række værktøjer, der kan afhjælpe udfordringerne med drift på flere platforme, hjælpe innovationen og effektivicere udviklingen, mens omkostningerne sikres.

Windows Server 2019 -
Software-defined and Intelligent Edge Webinar

Windows Server 2019 er den perfekte løsning, som kan bygge bro mellem om-premises og Azure. Hybride løsninger er vejen frem for at løse IT-afdelingens stresspunkter og med Windows Server 2019 får I muligheden for at kombinere den intelligente Cloud.


Det er ikke praktisk muligt at placere alle workloads i skyen eller i legacy systemer, hvilket gør livet sværere for IT og giver større udfordringer ift. at opfylde krav til compliance, sikkerhed og omkostninger. Med Windows Server 2019 får IT en række værktøjer, der kan afhjælpe udfordringerne med flere platforme, hjælpe innovationen, udviklingen, mens omkostningerne sikres.


Hør Andreas Sobczyk fra CT Global fortælle om alle fordelene ved Windows Server 2019, herunder:

  • Modern Server Management (Windows Admin Center)
  • Hyper-Converged Infrastruktur (HCI) og Software-defined Datacenter
  • Muligheden for unikke hybride løsninger med Azure
  • Forbedret sikkerhed

SE WEBINARET ON-DEMAND HER


Med Windows Server 2019 får I unikke hybride muligheder med Azure, Avancerede multi-layer sikkerhed, hurtig implementerings muligheder for applikationer, udvikle jeres Hyper-Converged datacenter infrastruktur til nye højder.

Unikke Hybride løsninger med Azure
Hvis I vil vide mere

Avanceret Sikkerhed
Hvis I vil vide mere

Korte Applikations iterationer med Windows Containers
Hvis I vil vide mere

Hyper-Converged Infrastruktur (HCI) på nyt niveau
Hvis I vil vide mere

Relaterede produkter

Kontakt

ALSO Software Team

+45 4355 9222

software.danmark@also.com