ALSO bakker op om dig som forhandler med både bred viden og en stor portefølje. Vi kan tilbyde dedikerede kompetencer inden for alle forretningsområder, og vi kan rådgive på tværs af alle typer af løsninger. Vi ser det nemlig som en helt naturlig opgave at understøtte forhandlerne i nye forretningsmuligheder, og med ALSO Cloud Marketplace har vi skabt et virtuelt indkøbscenter, hvor du hurtigt og effektivt kan servicere dine kunder.

Med udgangspunkt i din forretningsmodel og slutkundernes behov rådgiver vi således om hele spektret fra traditionel On Premise licensering over private Cloud og public Cloud til hybride licensmodeller.

ALSO råder i dag over kanalens største kompetence inden for Microsoft licenser samt licensprogrammer, og vi tilbyder det bredeste udvalg af Microsoft software til små og mellemstore virksomheder. Vi er flere gange kåret som årets distributør af Microsoft, og dette tætte samarbejde kommer også dig til gode.

Den dybe indsigt i Microsofts segmenter, programmer og licensaftaler sikrer, at du kan tilbyde den optimale produktkombination og aftalemodel til dine kunder. Vi kan også hjælpe med at etablere den optimale platform på tværs af devices, så kunderne får det optimale udbytte af den teknologiske ud-vikling med Windows 10 & Office 365 samt Microsoft Devices som Surface og Surface Hub.

Vores dedikerede medarbejdere er altid parate til at understøtte dig i forbindelse med salgs- og tilbudsgivning, så løsningen optimeres i forhold til dine kunders ønsker og behov.

Som strategisk partner får du naturligvis også ad¬gang til skræddersyet forhandler fokus indholdene forretningsmæssigt sparring, oplæring, workshops og rådgivning i forbindelse med forskellige løsninger. Desuden kan du via markedets bedste værktøjer - ALSO Cloud Market¬place og vores webportal - løbende administrere dine licensaftaler, hvad enten det gælder On Premise, Cloud eller hybridmodeller.

Med ALSO Cloud Marketplace har ALSO skabt et virtuelt indkøbscenter, hvor forhandlerne hurtigt og effektivt kan servicere deres kunder. Det giver den innovative forhandler, der forstår at sætte sig ind i kundernes forretning, mulighed for at vinde markedsandele.

Udover at ALSO ønsker at tilbyde en markedsplads med inter¬essant indhold, ønsker ALSO ligeledes at sikre en effektiv håndtering af forhandlernes aktive services, så de kan bruge tiden på at skabe ny forretning hos deres kunder. I ALSO Cloud Marketplace får du det komplette overblik over alle slutkunder, alle brugere og alle services.

I ALSO Cloud Marketplace kan du bestille services efter ”tænd og sluk” princippet. Hvis du har en service aktiv i blot 4 dage, betaler du kun for 4 dage. Det giver muligheder for, at du og dine slutkunder kan afprøve forskellige løsninger uden økono¬misk risiko.

ALSO Cloud Marketplace er en digital markedsplads, der i form af et online kontrol¬panel giver ALSO’s forhandlere mulighed for at provisionere alle slags hostede services samt Cloud produkter til kunderne - lige fra CRM-systemer over Hosted Exchange til virtuelle servere og Office 365.