Til virksomheder der går forrest

Med udviklingen inden for teknologier som AI, RPA og data science har kravene til, hvad en forretnings-PC skulle kunne aldrig været højere. Virksomheder har brug for værktøjer, der kan hjælpe dem knække kæmpestore datamængder, fjerne administrative opgaver fra medarbejdere og optimere grafiske produktioner. Med markedets stærkeste processorer og grafikkort skal Lenovo Workstations møde netop disse behov.


Stationære workstations

ThinkStation Workstations


Lenovos kraftfulde stationære PC’ere i workstion serien er designet af ingeniører med fokus på brugerdrevet innovation. Serien skal med markedets stærkeste og mest robuste performance kunne hjælpe professionelle på tværs af industrier som finans, software, byggeri og arkitektur med at kunne arbejde både bedre og mere innovativt.

Udforsk


Bærbare workstations

ThinkPad P Mobile Workstaion


Som behovet for en stærk arbejds-PC stiger, stiger behovet samtidig for fleksible arbejdsredskaber og medarbejdere, der kan bevæge sig ubesværet fra sted til sted. Derfor har Lenovo designet en bærbar Workstation serie. Lad din kunde mærke kraften fra markedets stærkeste Workstations pakket ned i en stilfuld bærbar computer.

Udforsk


Skab større værdi for dine kunder med
Lenovo Trade-In og Buy&Try programmer

Læs mere

Stationære workstations

Markedets stærkeste og mest robuste performance


ThinkStation P330 Tower & SFF

Power til en pris alle kan være med på

Kritiske, højprioritetsopgaver kalder på en ultrastærk og troværdig Workstation som P330. Giv dine kunder et arbejdsværktøj i markedets topklasse til en konkurrencedygtig pris. ThinkStation P330 kommer med de nyeste Intel® Core™ i og Xeon® processorer, samt NVIDIA® Quadro RTX™ grafikkort. Herudover får brugeren førsteklasses storage inklusiv M.2 og Intel® Optane™ hukommelse.

se i shop Download dataark


ThinkStation P330 tiny

96 % mindre end konkurrenterne

ThinkStation P330 Tiny er en kraftfuld workstation på kun 1 liter – den er 96 % mindre end en tilsvarende stationær computer. Med ISV-certificering og den nyeste teknologi får du et kraftværk i en lille pakke P330 Tiny er, på trods af sin størrelse, perfekt til krævende opgaver som ingeniørarbejde, arkitektur, videnskab, medicin og finansielle ydelser.

se i shop Download dataark


ThinkStation P520

Kreativ udfoldelse, energibesparelse og solid power

Giv din kunder en solid Workstation, der kan balancere perfekt mellem lynhurtig PC-kraft og kreativ udfoldelse. Med markedets bedste storage, hukommelse og kølingsfunktioner, håndterer den alle slags opgaver uden problemer. Den er designet af ingeniører med fokus på energieffektivitet og brugerbehov på tværs af brancher, der arbejder med kritiske og tunge programmer. Den kommer med NVIDIA® Quadro grafikkort og op til 250 GB hukommelse.


se i shop Download dataark


ThinkStation P520c

Høj performance – uden den høje pris

Giv din kunder førende storage, hukommelse og processer til en pris, de fleste kan være med på. Med NVIDIA® Quadro grafikkort og Intel® Xeon® processor er P520c VR-optimeret, samtidig med at den er både ernergibesparende og budgetvenlig. Den er testet til at møde erhvervslivets mest omfattende bæredygtighedsstandarder. Giv dine kunder en Greenguard-certificeret Workstation med energistjerne 6.1 og 80® PLUS platinum PSU, der endda kan konfigureres til at imødekomme ethvert individuelt behov.

se i shop Download dataark


ThinkStation P720

Når de tungeste data skal knækkes

ThinkStation P720 kraft er stærk nok til selv de tungeste dataopgaver. Giv dine kunder bedre og hurtigere 2666 Mhz hukommelse – op til 384 GB – og derved lynhurtig reponstid. Samtidig har den massive storage muligheder (op til 60 TB af HDD storage), er styret af Intel® Xeon® processer og har NVIDIA® Quadro grafikkort. En investering i P720 er en bæredygtig investering, der holder til alt den kan udsættes for. Men tri-channel køling, samt et design der beskytter krævende hukommelseskonfigurationer, slår P720 dens konkurrenter i køling, samtidig med den har mindre nedetid.

se i shop Download dataark

Bærbare workstations

Ultimativ power til medarbejdere på farten

ThinkPad P1

Den letteste mobile Workstation på markedet

Skal PC’en have mange kræfter eller være mobil? Med ThinkPad P1 får dine kunder begge dele. De slipper for at skulle vælge. P1 er Lenovos tyndeste og letteste mobile Workstation nogensinde med en tykkelse på kun 18,4 mm og en vægt på kun 1,7 kg. Den leverer stadig masser af kraft med 8. generation af Intel® Xeon®- og Core™-processorer, NVIDIA® Quadro®-grafik og mulighed for masser af hukommelse og lagerplads.


Dine kunder kan sætte deres lid til den mobile ThinkPad P1 Workstation, når det gælder missionskritiske systemer. Det nyeste inden for Intel® Xeon®- og Core™-processorkraft samt banebrydende NVIDIA® Quadro®-grafik gør den til et reelt kraftværk.

ThinkPad P1 er blevet testet til at kunne køre selv de meste krævende applikationer. Den er ISV-certificeret af mange af de største uafhængige softwareproducenter.

P1 har Think-seriens velkendte sorte finish og et kabinet i kulfiber og magnesiumlegeringer, så stilen matcher kraften indeni. Den har en tykkelse på kun 18,4 mm, men det skal dine kunder ikke lade sig snyde af. Den er spækket med kraft.

ThinkPad gennemgår nogle af branchens mest strenge produkttests, så dine kunder får den perfekte blanding af kraft og holdbarhed. P1 er testet efter 12 militære testkrav for at sikre, at den fungerer – selv under ekstreme forhold. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme – dine kunder kan være sikre på, at denne mobile workstation kan klare det, de kommer ud for.

ThinkPad P1 er ikke kun et slankt kabinet fyldt med kraft. De robuste tilslutningsmuligheder omfatter flere Thunderbolt™-porte samt de mere traditionelle stik som USB 3.0 og HDMI. Alle andre supertynde og mobile Workstations blegner i forhold til den.

se i shop Download dataark


ThinkPad P53

Til datakrævende AI-projekter

Med op til 9. generation Intel® Xeon® eller 9. generation Intel® Core™ i9 med 8 kerner processor leverer ThinkPad P53 ægte styrke. Og med tilføjelsen af NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 GPU kan den nemt gengive VR og håndtere datakrævende AI-projekter. Op til 6 TB storage betyder, at dine kunder aldrig skal bekymre sig om forsinkelser eller løbe tør for plads. Desuden har P53 ISV-certificering fra alle større producenter som 3dsMax®, AutoCAD®, CATIA®, Decision Space®, Petrel® og Vectorworks®.ThinkPad P53 kan fås med en imponerende 15,6” 4k OLED-touchskærm med Dolby Vision™ HDR-teknologi (High Dynamic Range). Dine kunder får en større kontrast, samt forfinede detaljer og farver med Adobe 100% farveskala. Uanset om de arbejder kreativt eller ser multimedier, vil de uden tvivl sætte pris på grafikken!

ThinkPad P53 har WiFi-6-certificering - den hurtigste Wi-Fi nogensinde. Den er designet til at håndtere stor kapacitet, især når den kører i pakkede miljøer – så der er ingen ventetid eller bufferlagring. Med et batteri, der holder i op til 16,5 timer, er den lette Workstation parat til alt, hvor som helst.*

* Baseret på test med MobileMark 2014. Batteridriftstiden varierer betydeligt afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer.

ThinkPad P53 møder erhvervslivets krav til skærpet sikkerhed. Den er testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den virker under selv ekstreme forhold. Ekstremt vejr som kulde og sandstorme, forhold uden tyngdekraft, spildte væsker eller tab – P53 har allerede været igennem det hele.

Med omfattende ThinkShield-sikkerhedsfunktioner kan dine kunder holde deres virksomheds- og privatlivsdata beskyttet – lige meget hvor de arbejder fra. Dens discrete Trusted Platform Module (dTPM), der medfølger som standard, krypterer brugerens data i samarbejde med sikkerheden i Windows 10. ThinkShutter, et fysisk kameradæksel, blokerer kameralinsen, så brugeren kun ses, når de ønsker det.

Højttalerne på P53 leverer førsteklasses mættet og kraftfuld lyd med Dolby® Audio. Systemet regulerer lyden dynamisk, så dine kunder får lyd i biografkvalitet og med virtuel surroundsound til både underholdnings- og forretningsbehov. Samtidig sikrer de to langtrækkende mikrofoner, at alle høres klart og tydeligt i ethvert opkald.

se i shop Download dataark


ThinkPad P53S

En slankere og kompakt P53

Ligesom ThinkPad P53 er P53s spækket med power og plads. Den er perfekt til brugere, der ikke skal arbejde i missionskritiske programmer, men som stadig har brug topperformance – og vil have denne i en mere fleksibel udgave. P53s indeholder 8. generation Intel® quad-core-processor og det nyeste NVIDIA® Quadro® professionelle grafikkort. Den mobile PC har ligeledes ISV-certificering fra alle større producenter som Autodesk®, AVID®, Bentley®, Dassault® Systèmes®, PTC® og Siemens®, samt solid-state-drev (SSD) med op til 2 TB storage og op til 48 GB hukommelse, der sikrer mindre ventetid.


ThinkPad P53s kan fås med en imponerende 15,6" 4k UHD-skærm (3840 x 2160) med Dolby Vision™ HDR-teknologi (High Dynamic Range). Dine kunder får en større kontrast, samt forfinede detaljer og farver med Adobe 100% farveskala. Uanset om de arbejder kreativt eller ser multimedier, vil de uden tvivl sætte pris på grafikken!

Højttalerne på P53s leverer førsteklasses mættet og kraftfuld lyd med Dolby Audio™, som giver dine kunder endnu bedre underholdning. Systemet regulerer lyden dynamisk, så de får lyd i biografkvalitet med virtuel surround sound.

Med et batteri, som holder i op til 14 timer kan ThinkPad P53s performance, hvor som helst.* Hvis dine kunder ønsker ægte mobilitet og forbindelser, selv hvor der ikke er Wi-Fi, kan de tilføje WWAN, så de kan være online sikkert, selv når der ikke er mobildækning.**

* Baseret på test med MobileMark 2014. Batteridriftstiden varierer betydeligt afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer.

** WWAN kan ikke tilføjes senere, så derfor skal det være konfigureret på købstidspunktet.

Udviklingen i sikkerhedstrusler betyder behov for mere sikkerhed. Med den mobile ThinkPad P53s-workstation får dine kunder et produkt, der er testet efter 12 militære testkrav, samt mere end 200 kvalitetskontroller, for at sikre at den virker under selv ekstreme forhold.

Indbyggede sikkerhedsfunktioner beskytter dine kunders vigtige forretningsoplysninger. Med discrete Trusted Platform Module (dTPM), der medfølger som standard, krypterer brugerens data i samarbejde med sikkerheden i Windows 10. ThinkShutter, et fysisk kameradæksel, blokerer kameralinsen, så brugeren kun ses, når de ønsker det.

se i shop Download dataark


ThinkPad P73

Gengivelsesstyrke til alle brancher

Den mobile ThinkPad P73 leverer maksimal styrke, takket være de nyeste højtydende processorer fra Intel®. Med op til i9 CPU med otte kerner, samt NVIDIA® RTX Quadro® grafikkort får dine kunder eder i realtid, og samtidig AI-forstærkede værktøjer til at håndtere arbejdsgange i enhver computerkrævende branche. Desuden har den ISV-certificering til ArcGIS®, AutoCAD®, Creo®, Decision Space®, McKesson®, Revit®, SolidWorks®, 3dsMax® og andre.
Den mobile ThinkPad P73 leverer maksimal styrke, takket være de nyeste højtydende processorer fra Intel®. Med op til i9 CPU med otte kerner, samt NVIDIA® RTX Quadro® grafikkort får dine kunder eder i realtid, og samtidig AI-forstærkede værktøjer til at håndtere arbejdsgange i enhver computerkrævende branche. Desuden har den ISV-certificering til ArcGIS®, AutoCAD®, Creo®, Decision Space®, McKesson®, Revit®, SolidWorks®, 3dsMax® og andre.

ThinkPad P73 har en 4k UHD (3840 x 2160), 400-nit skærm (ekstraudstyr), der giver levende farver i en 100 % Adobe farveskala. Det betyder, at brugeren får en farvenøjagtighed, som er bedre end den det menneskelige øje kan se. Skærmen er også tilgængelig med Dolby Vision™ HDR-teknologi (High Dynamic Range) til livagtige billeder og video. Dine kunder får en større lysstyrke, større kontrast og elegante detaljer i krystalklare farver.

P73 giver dyb, omfattende lyd med det Dolby Atmos®-certificerede lydsystem. Dens 2 watt-stereohøjttalere vil opsluge brugeren, mens dens to langtrækkende mikrofoner sikrer, at al tale høres klart og tydeligt i ethvert teamsmøde.

Den mobile ThinkPad P73-workstation tilbyder stærke tilslutningsmuligheder og en lang batterilevetid på næsten 17 timer. Den er certificeret til WiFi-6, den hurtigste Wi-Fi nogensinde med dataoverførselshastigheder på op til 9,6 Gbit/s. WiFi-6 kan håndtere mere kapacitet og er designet til overfyldte miljøer.

ThinkPad P73 er testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den virker under selv ekstreme forhold. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft og udsat for spildte væsker og tab. Den er robust, og den vil arbejde for dine kunder overalt.

Indbyggede sikkerhedsfunktioner beskytter dine kunders vigtige forretningsoplysninger. Med discrete Trusted Platform Module (dTPM), der medfølger som standard, krypterer brugerens data i samarbejde med sikkerheden i Windows 10. ThinkShutter, et fysisk kameradæksel, blokerer kameralinsen, så brugeren kun ses, når de ønsker det.

se i shop Download dataark


ThinkPad P43S

Stærkt undervisningsværktøj til CAD (Computer-Aided Design)

P43s er designet med STEM-studerende i tankerne. Samtidig er den ideel til lettere CAD-arbejde (Computer-Aided Design) i felten, f.eks. arkitektur eller ingeniørarbejde. Den 8. generation Intel® Core™-processor er hurtig og stærk, mens dens NVIDIA® Quadro® P520 GPU med 2 GB DDR5 giver den et ekstra spark, når den gengiver tegninger. Superhurtig PCIe solid-state-storage og op til 48 GB DDR4-hukommelse sikrer mindre ventetid. Desuden har den ISV-certificering fra alle større leverandører, herunder Autodesk®, SketchUp, SolidWorks® og andre.


Dine kunder kan tilvælge en WQHD (2560 x 1440), 500-nit-skærm og få levende farver med 100% Adobe-farveskala og Dolby Vision™ HDR-teknologi (High Dynamic Range) til livagtige billeder og video. Det betyder større lysstyrke, større kontrast og elegante detaljer i krystalklare farver.

De frontvendte højttalere og mikrofoner med lang rækkevidde sikrer en førsteklasses lydoplevelse for dine kunder. Takket være Dolby Audio™ får brugeren en lydoplevelse i biografkvalitet.

Den mobile P43s kan tages med overalt. Den er certificeret til WiFi-5, og der er mulighed for at tilføje den valgfrie WWAN-tilslutning og på den måde tage den med, hvor der ikke er mobildækning. Batteriet holder i op til 14 timer.

P43s er testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den kører under selv ekstreme forhold. Den er robust, og kan holde til lidt af hvert.

Indbyggede sikkerhedsfunktioner beskytter dine kunders vigtige forretningsoplysninger. Med discrete Trusted Platform Module (dTPM), der medfølger som standard, krypterer brugerens data i samarbejde med sikkerheden i Windows 10. ThinkShutter, et fysisk kameradæksel, blokerer kameralinsen, så brugeren kun ses, når de ønsker det.se i shop Download dataarkHvilken Workstation passer bedst til din kunde?

Download Lenovos Workstation Playbook, og bliv klogere på, hvordan de forskellige Workstation-modeller passer til forskellige brancher og virksomhedsbehov.

Download Workstation playbook (engelsk)

 

Skab større værdi for dine kunder med Lenovos

Trade-In og Buy&Try


Trade-In


Giv din kunde op til 1500,- kr. i tilbagebetaling, når de bytter deres gamle WorkStation til en ny

Læs betingelser og send anmodning


Buy&Try


Lad din kunde prøve deres nye WorkStation uden binding. På den måde lader du produktet tale for sig selv!

Læs betingelser og send anmodning


ALSOs Lenovo-specialister er klar til at hjælpe

Kontakt vores Lenovo-specialister, hvis du har spørgsmål, eller brug for sparring i forhold til dit Lenovo salg og din forretningsudvikling.

Kontakt