Bliv dine kunders vigtigste sparringspartner​

Med en yderst høj ydeevne, er PC’ere fra ThinkPad T-serien stærke nok til at understøtte de mest krævende arbejdsopgaver. Samtidig kommer de alle med et slankt og let design, samt en imponerende batterilevetid – en kombination, der gør dem til det eneste rigtige valg for ambitiøse medarbejdere på farten.​

ThinkPad T14 er en kraftfuld, tynd og let PC på blot 1,46 kg* med en batterilevetid på op til 16 timer. T14 kan fås med enten 10th Gen Intel® Core™ i5/i7 vPro™ processor eller 3rd Gen AMD® Ryzen™ R7 PRO processor – begge kraftige nok til nemt at kunne klare udfordrende arbejdsopgaver. S-modellen, ThinkPad T14S, tilbyder samme kraftfulde hardware, men har ”slanket sig” endnu mere med sine blot 1,27 kg*. På trods af det endnu slankere design holder T14S batteri i op til 20 timer.​

ThinkPad T15 er en lidt større version af T14 og har samme powerfulde indhold, blot med en 15,6” Dolby® Vision™ 4K UHD IPS-skærm med mulighed for 500nit og touch. Keyboardet indeholder separat talsektion, og kommer med helt nye genvejsfunktioner til administrering af opkald og teammøder. T15 er derfor perfekt til datadrevne medarbejdere, der har brug for en stor og kraftfuld PC, men som ikke vil være bundet til én arbejdsstatio

*kg. varierer ud fra valg af konfiguration


Hjælp beslutningstagere med den helt rigtige investering


Med en ThinkPad-familie, der bliver ved med at vokse, kan det være svært for virksomheder at finde rundt i hvilken model, der passer til netop deres behov og mål.

Som Lenovo-forhandler er du en essentiel partner for virksomheder i beslutningsprocessen om nye IT-investeringer. ALSO guider dig gennem fire grundlæggende ThinkPad-serier til fire forskellige målgrupper og behov. Så kan du nemt få overblikket, og guide hvilken som helst type virksomhed til det bedste valg.

De fire ThinkPad-serier​

- til fire forskellige målgrupper​

Nye navne – og mange nye fordele

I sommer 2020 skifter alle Lenovos ThinkPad navne. Samtidig har Lenovo opdateret mange af modellere, så de er blevet endnu hurtigere, mere fleksible eller lettere.

Få blandt andet gavn af ..

Den seneste Wi-Fi 6 standard integreret i X -, T - og L -serien.

Ekstra hurtig, integreret LTE CAT 9/16 WWAN-forbindelse i X1 Carbon, X1 Yoga, X13, X13 Yoga, T14, T14s, T15, L14 and L15.

Nye opkaldsgenvejstaster gør det nemt at administrere opkald og Teams-møder.

2-4 Dolby højtalere for en gennemført lydoplevelse i alle X- og T-modeller.

Mange modeller kommer med CO2 offset og Premier Support service

Udforsk de nye services

Mulighed for valg af AMD eller Intel på en række modeller: T14, T14S, L14, L15, X13, E14 & E15.

.. og mange andre fordele

T-serien

Ideel til ambitiøse medarbejdere på farten

Med en yderst høj ydeevne, er PC’ere fra T-serien stærke nok til at understøtte de mest krævende arbejdsopgaver. Samtidig kommer de alle med et slankt og let design, samt en imponerende batterilevetid – en kombination, der gør dem til det eneste rigtige valg for ambitiøse medarbejdere på farten.

T14 er en kraftfuld, tynd og let PC på blot 1,46 kg* med en batterilevetid på op til 16 timer. T14 kan fås med enten 10th generations Intel® Core™ i5/i7 vPro™- eller 3. generations AMD® Ryzen™ R7 PRO processor – begge kraftige nok til nemt at kunne klare udfordrende arbejdsopgaver. S-modellen T14S tilbyder samme kraftfulde hardware, men har ”slanket sig” endnu mere med sine blot 1,27 kg*. På trods af det endnu slankere design holder T14S batteri i op til 20 timer.

T15 er en lidt større version af T14 og har samme powerfulde indhold, blot med en 15,6” Dolby® Vision 4K UHD IPS-skærm med mulighed for 500nit og touch. Keyboardet indeholder separat talsektion, og kommer med helt nye genvejsfunktioner til administrering af opkald og teammøder. T15 er derfor perfekt til datadrevne medarbejdere, der har brug for en stor og kraftfuld PC, men som ikke vil være bundet til én arbejdsstation.


ALSO pris fra 8.700,- DKK

Største fordele ved T14, T14S & T15

 • Multitasking bliver en leg med NVIDIA eller AMD Radeon Vega grafikkort, samt den seneste Intel® Core eller AMD® Ryzen processor.
 • Sublim batterilevetid – op til 20 timer med T14S og rapidcharge technology for hurtig genopladning.
 • Både T14, T14S og T15 garanterer 100% datasikkerhed gennem hele ThinkPad’ens levetid.
 • en exceptionel audiovisuel oplevelse. T15 kommer med et af markedets bedste displays; Dolby® Vision 4K UHD IPS, og Dolby® Audio højtalere.


Medarbejdermålgruppe

De opgraderede modeller i T-serien, T14, T14S og T15, er oplagte forretningscomputere til multitaskende medarbejdere, der har brug for nemt og effektivt at kunne navigere på farten. De er ideelle til ambitiøse konsulenter, der ikke vil gå ned på hverken kvalitet eller design. Med T-seriens nyeste modeller får man robuste forretnings PC’ere af højeste kvalitet – i en uhyre let og lækker indpakning.


Download datasheet for T14, T14S & T15

Køb T14 Køb T14S Køb T15

*kg. varierer ud fra valg af konfiguration

L-serien

Ideel til større virksomheder - på tværs af afdelinger

L-seriens L14 og L15 er moderne forretnings PC’ere, der er designet til at imødekomme alle de vigtigste IT-behov i en større virksomhed - inklusiv PC-budgettets. De er findes begge med enten 10th generations Intel® Core eller 3. generations AMD® Ryzen processer, samt AMD Radeon Vega eller Intel® UHD grafikkort. Tilsammen giver det et solidt niveau af performance og robusthed – præcis som det forventes af en Lenovo ThinkPad.

Udover god stabilitet og høj performance kommer L14 og L15 med TPM 2.0-chip og fingeraftrykslæser så virksomhedens data beskyttes – lige meget hvor i verden, medarbejderne arbejder fra.

L14 er den stabile, sikre og omkostningsbevidste løsning. Et smart valg til virksomheder med tempofyldte miljøer og mange møder. Med sin lidt større skærm giver L15 en endnu bedre designoplevelse, hvilket gør den ideel til kreative miljøer, hvor tegne-, arkitekt- og grafikprogrammer er en del af hverdagen.

Hvis medarbejdere ønsker en mere kompakt L-model kan de vælge L13 eller L13 Yoga på 13” og en vægt på blot 1,38 kg*. Deres mindre størrelse betyder dog intet for deres upåklagelige performance, robusthed og sikkerhedsfunktioner, da de, ligesom de andre L-modeller, styres af en 10. generations Intel® Core processor, har Intel® UHD grafikkort, samt 1TB of PCle SSD storage. Samtidig kommer de med RapidCharge (hurtig opladning), samt mulighed for FHD touch screen og IR kamera.
L13 Yoga kan vendes 360°, hvilket gør den oplagt til sælgere på farten med behov for et kompakt og fleksibelt præsentationsværktøj af høj kvalitet.


ALSO pris fra 5.664,-DKK

Største fordele ved L13, L13 Yoga, L14 & L15

 • Wi-Fi 6 standard, samt en række indbyggede indgange, der gør det nemt at tilkoble diverse applikationer.
 • Op til 64GB DDR4 2 DIMM og nyeste Intel eller AMD processer til en budgetvenligpris.
 • En vægt fra 1.38 kg, der gør dem nemme at have med fra møde til møde.

Medarbejdermålgruppe

De er perfekte til større virksomheder, der har brug for en fleksibel løsning, på tværs af afdelinger. Både L13, L13 Yoga, L14 og L15 imødekommer alle de behov hårdtarbejdende professionelle på tværs af brancher og afdelinger vil støde på i arbejdsdagen, og er derfor oplagte til større PC-indkøb.


Download datasheet for L13, L13 Yoga, L14 & L15

Køb L13 Køb L14 Køb L15

*kg. varierer ud fra valg af konfiguration

E-serien

Budgetvenlig og ideel til mindre virksomheder

De bærbare PC’ere fra E-serien er de mest budgetvenlige modeller i Lenovos ThinkPad-serie. De styres af op til 10th generations Intel® Core processorer og Intel® UHD grafikkort med AMD Radeon RX 640, hvilket stadig gør dem til højkvalitetsforretnings PC’ere, der passer til en bred målgruppe af medarbejdere.

E14 og E15 har begge langtidsholdbare batterier, 12,8 og 12,2 timer, fleksible storageløsninger og robust hardware, der nemt kan opgraderes. Et smart valg - både for forretningens produktivitet og økonomi.

Den 15.6” E15 er den perfekte løsning til mindre virksomheder, hvor den lidt mindre 14” E14 er et smart valg til mobile kontormiljøer med fleksible mødekulturer. E-serien tilbyder en fantastisk kombination af kvalitet og pris, hvilket gør den perfekt til små virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere en stabil og pålidelig ThinkPad til et overskueligt budget.


ALSO pris fra 5.250,-DKK

Største fordele ved E14 og E15

 • Budgetvenlige ThinkPads af høj kvalitet.
 • Høj sikkerhed - en diskret TPM 2.0 chip krypterer og beskytter data.
 • Både E14 og E15 har Intel® UHD eller AMD Radeon RX 640 grafikkort.
 • En god skærmoplevelse med indbygget IPS display med anti-glare

Medarbejdermålgruppe

E-serien er et godt valg til medarbejdere, der har brug for en robust hverdagscomputer, de kan regne med. E14 og E15 har højkvalitets Intel processerer og Intel® UHD eller AMD Radeon RX 640 grafikkort, og er derfor bestemt ikke skrøbelig PC’ere. Med en vægt på 1,69 kg* er E14 samtidig et fornuftigt valg til medarbejdere på farten.


Download datasheet for E14 & E15

Køb E14 Køb E15

*kg. varierer ud fra valg af konfiguration

X-serien

Til kreative miljøer og tunge arbejdsopgaver
- selv på farten

ThinkPad X-modellerne leverer den bedste performance, største storage og hurtigste responstid i Lenovos i forvejen imponerende ThinkPad-univers. Derfor er de oplagte til medarbejdere, hvis arbejdsopgaver kræver dét mere, f.eks. inden for kreative brancher som arkitekt- og ingeniørvirksomheder.

X13 beviser at ultrahøj power også kan fås i en bærbar PC – og endda i en yderst kompakt en af slagsen. Med en vægt på blot 1,22 kg* kommer X13 stadig med 10th generations Intel® Core™ i7 eller AMD® Ryzen™ R7 PRO processer, op til 32GB DDR4 (2667MHz2) hukommelse og op til 2TB of PCIe SSD storage. Med AMD-processeren kan brugere opleve en 20-40% stigning i performanceniveauet, på trods af et 40% lavere batteriforbrug - X13 holder batteri i op til 17,5 timer. Udover topklasses processor, hukommelse og storage har X13 innovative funktioner som Modern Standby, Wake On Voice og PrivacyGuard, der muliggør vækning fra standby på 1 sekund, stemmekommando som adgangskode, samt sikrer at ingen ubudne gæster kigger over brugerens skuldre, når der arbejdes med data.

For endnu mere fleksibilitet for rejsende medarbejdere eller konsulenter er X13 Yoga det oplagte 3-i-1 værktøj, der nemt kan forvandles til enten en tablet eller en stående præsentationsskærm.

På trods af X13 og X13 Yogas imponerede niveau af power i lette og fleksible designs, hæver X1 modellerne;, X1 Carbon & X1 Yoga, niveauet endnu mere. X1 Carbon er den ultimative ThinkPad til virksomheder, der vil give deres medarbejdere det bedste på markedet. Med en vægt på ned til 1.09 kg* og en batterilevetid på 18,5 timer, kan medarbejdere ubesværet tage den ekstremt powerfulde ThinkPad med overalt. Både X1 Carbon og X1 Yoga er styret af 10th Generations Intel® Core™ U i7 vPro Processor og Intel® UHD 620 grafikkort. Samtidig er de udstyret med Dolby® Vision™ skærm og hele 4 Dolby® Atmos® højtalere for en ultimativ audiovisuel oplevelse. X1 Carbon & X1 Yoga er en af Lenovos første Intel® Athena certificerede PC’ere.


ALSO pris fra 20.000,-DKK

Største fordele ved X13, X13 Yoga, X1 & X1 Yoga

 • X-modellerne levere markedet bedste performance, i den mest fleksible indpakning. PC’en til både medarbejderen og IT-administratoren, der vil have førsteklasses-svaret på en ThinkPad.
 • En imponerede farveskala i Dolby Vision skærme, samt 4 Dolby® Atmos® højtalere sikrer den bedst mulige audiovisuel oplevelse.
 • Innovative funktioner tom ThinkShutter kameracover, ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser.

Medarbejdermålgruppe

Køber din kunde ind til en kreativ organisation med ambitionerne i top, vil han med garanti ikke fortryde købet af en X-model. Samtidig er X1 Carbon den letteste ThinkPad på markedet, og derfor det helt rigtige valg til medarbejdere med tunge arbejdsopgaver, hvis arbejdsdage samtidig er fyldt med møder og præsentationer. Lenovo beskriver selv X-modellerne som de perfekte ThinkPads, der kan sætte kryds ved alle slags krav – fra størrelse til storage.


Download datasheet for X13, X13 Yoga, X1 Carbon, & X1 Yoga

Køb X1 Køb X13

*kg. varierer ud fra valg af konfiguration

Nye ThinkPads med inkluderede services

Alle de nye ThinkPads kommer med Lenovos helt nye CO2 offset service .

Samtidig har mange af modellerne Premier Support , som giver fordelagtige muligheder for nem og hurtig IT-support.

Udforsk Premier Support Udforsk CO2 offset

Kontakt

Kontakt vores Lenovo-specialister, hvis du har spørgsmål, eller brug for sparring i forhold til dit Lenovo-salg og din forretningsudvikling.

Kontakt ALSOs Lenovo-specialister