I 2021 vil små og mellemstore virksomheders udgifter til IT overskride 676 milliarder dollars.*

For at få den størst mulige andel af det markede, er det essentielt for IT-partnere at uddanne sig løbende og øge deres kendskab til nye produkter og tjenester. Partnere der deltager i ALSOs HPE Just Right IT Workshop, vil få de færdigheder, der skal til for at kunne levere pålidelige, prismæssigt overkommelige, hurtige og brugervenlige HPE-løsninger, der opfylder SMV'ernes IT-behov. Som resultat heraf vil I helt sikkert vinde flere SMV-kontrakter, og jeres virksomhed vil vokse.

Værdien af HPE Just Right IT

Just Right IT fokuserer på brugervenlige, avancerede, prisfølsomme HPE-servere til virksomheder og lager- og netværksløsninger til kunder på SMV-niveau. Her er nogle eksempler på, hvordan HPE Just Right IT beviser sit værd:

Filer og sikkerhedskopiering

Løsninger, der hjælper med at udvikle en lokal sikkerhedskopieringsløsning til en hybrid cloud-løsning – nu eller senere.

Virtualisering

Løsninger til håndtering af uforudsigelige arbejdsmængder med HPE ProLiant-servere, som bygger på teknologi fra Intel®.

Installation på små kontorer

Løsninger til installation på små kontorer. Hurtige og nemme at administrere.

Vid præcis, hvad SMV'er har brug for

Hvis du som partner foretrækker proaktivt salg i modsætning til blot besvarelse af kundeforespørgsler, anbefaler vi, at du deltager i HPE Just Right IT Workshoppen:

Du vil specifikt lære om følgende produkter og tjenesteydelser, som har bidraget til, at HPE i mange år har været en førende virksomhed inden for IT til små og mellemstore virksomheder:

  • Den opdaterede HPE-produktportefølje og de bedste løsninger til SMB-kunders behov – fra MSA til Primera.
  • Salg og pre-sales drevet af Seismic og PSNow.
  • At finde og bruge det rette HPE-værktøj (iQuote) til at prissætte, konfigurere og i sidste ende hurtigt levere den perfekte løsning.

Klar til flere salg

Bevæbnet med jeres nye viden om de rette værktøjer og tilbud er IT-markedet for SMV'er jeres. Tilmeld dig vores ALSO/HPE Just Right IT Workshop nu.

Just Right IT Workshop

På engelsk

Hvornår? Tirsdag den 28. april kl. 9.00
Hvorfor? Online webinar

Tilmeld dig

Just Right IT Workshop

På tysk

Hvornår? Mandag den 27. april kl. 9.00
Hvorfor? Online webinar

Tilmeld dig

*The Worldwide Semiannual Small and Medium Business Spending Guide from International Data Corporation (IDC).