Vind stort med ALSO & HPE GreenLake Energize

Luk HPE GreenLake-tilbud i 2022 og vind en uforglemmelig luksusoplevelse i de schweiziske alper for dig og dit team.

Tilmeld dig i dag

Montreux

Fejr dine
GreenLake-tilbud i
2022 i Schweiz!

Med tætte skove, krystalklare søer og frisk bjergluft er Schweiz den perfekte destination for at få ny energi efter et succesfuldt år med levering af GreenLake-projekter.

Med beliggenhed ved Genevesøens kystlinje ved foden af Alperne vil Montreux være basen for dig og op til tre teammedlemmer i uforglemmelige fire dage med eventyr og afslapning.

Porsche Taycan

Den ultimative
alpine oplevelse

Du vil opleve det bedste, området har at byde på, fra gourmetmad i skjulte luksusskovvillaer, til betagende udsigt fra toppen af snedækkede bjerge, til at fordybe dig i den raffinerede verden af schweizisk urmageri.

Alt dette og chancen for at opdage regionen mellem destinationer i din egen elektriske luksus Porsche Taycan.*

Tilmeld
dig nu!

Vind med ALSO, HPE
og GreenLake Energize.

Tilmeld dig

Her er, hvad du behøver at vide for at komme med

For at få chancen for at vinde skal du have en aktiv ALSO-konto og være registreret HPE-partner med et aktivt partner-ID.

Når du har tilmeldt dig, bliver du bedt om at deltage i en kort 1-times session med et medlem af vores team, som vil køre en genopfriskning af bootcamp på HPE GreenLake, værdiforslaget og bestillingsprocessen gennem ALSO.

Når du er færdig, vil du modtage adgang til et HPE GreenLake Energize leaderboard, hvor du kan se navnene på andre deltagende virksomheder og antallet af GreenLake-aftaler, de har lukket og bestilt.

Tilmeld dig i dag til
GreenLake Energize!