EPOS

Effektiviser din virksomhed med EPOS. Kommuniker og samarbejd bedre - når som helst og hvor som helst med løsninger, der bygger på de mest avancerede lyd- og samarbejdsteknologier. Alt dette for at skabe kraftfulde, pålidelige og brugervenlige løsninger for alle.

Populære Produkter

Læs Mere

Produktkategorier

Læs Mere

BrainAdapt

EPOS designer lydløsninger bygget på EPOS BrainAdapt™, en gruppe banebrydende teknologier, der arbejder sammen om at forbedre kognitiv ydeevne. Så uanset om du er på kontoret, derhjemme eller et sted midt imellem, giver EPOS BrainAdapt™-teknologi de bedste betingelser for din hjerne.

Rebranding af de eksisterende produkter

Som en del af vores separation fra Sennheiser vil vi i løbet af 2023 rebrande til udelukkende at producere EPOS brandet produkter. Funktion, ydeevne, udseende samt artikelnumre forbliver de samme, dog erstattes EPOS | Sennheiser logoet med EPOS logoet. Grundet rebrandingen har vi valgt at udvalgte produkter sælges til favorable priser. Produkterne nedenfor er et udsnit af produkter der er i scope. For at få det fulde overblik kontakt din ALSO repræsentant.

  • Hvornår sker rebrandingen? - Som partner kan du stadig sælge eksisterende co-brandede EPOS-headset, indtil de er udsolgt fra dit eget lager. Der er ingen tidsbegrænsning på dette fra vores partneres side. For EPOS vil overgangen ske senest den 30. november.
  • Opdateret marketingmateriale er tilgængeligt i EPOS Brandzone.
  • Opdater din webshop/hjemmeside med nyeste materiale via Brandzone

Produkter i scope

Kontakt den lokale ALSO Product Manager for detaljer

kontakt


Udfasningsprodukter og specialtilbud gælder indtil 30.11.2023, eller så længe lager haves

I forbindelse med rebrandingen vil visse produkter blive udfaset, hvilket vil sige at de ikke længere kan bestilles fra EPOS efter 30 november 2023. Indtil denne dato vil vi tilbyde disse udfasningsprodukter til favorable priser.

Kontakt din lokale Product Manager for at finde ud af, hvilke produkter og tilbud der er relevante.

kontakt