16-01-2024 - Tåstrup

ALSO annoncerer tilgængeligheden af Microsoft Copilot til MS 365 til kanalen

Markedet for generativ kunstig intelligens forventes at nå op på 22 mia. EURO i 2025, hvilket er dobbelt så meget som i 2023. Microsofts seneste træk gør nu forhandlere i stand til at udnytte denne mulighed. Microsoft Copilot til Microsoft 365 blev oprindeligt lanceret til et begrænset antal store virksomhedskunder. Fra i dag er den tilgængelig for alle Cloud Service Providers (CSP). ALSO-partnere kan nu udvide deres generative AI-baserede portefølje og tilbyde den til kunder i alle størrelser.

Dette er så meget desto mere relevant, da den mindste ordremængde er blevet reduceret betydeligt. Det var tidligere 300 brugere, som nu er reduceret til en enkelt bruger. Denne fleksibilitet i adgangen gør det muligt for et stort antal små og mellemstore virksomheder at udforske mulighederne for Copilot med en minimal førstegangsinvestering.

Derudover har Microsoft forenklet kravene til eksisterende Microsoft 365-abonnementer. Kunder kan nu få adgang til Copilot fra Business Standard-niveau og fremefter, hvilket skaber en overbevisende og omkostningseffektiv kombination af Microsoft 365- og Copilot-tjenester.

ALSO AI Academy er forpligtet til at styrke teams, der arbejder med førsalg, salg og teknik hos alle kanalpartnere. Den dedikerede træningsserie fokuserer på udvikling og integration af Copilot til M365-applikationer. Derudover vil der blive ydet support til opbygning og markedsføring af Microsoft Copilot- og Azure AI-tjenester. Initiativet har til formål at udvikle effektive markedsstrategier og skabe kundernes interesse for disse teknologier.

CSPer og andre partnere, der ønsker at tilføje generativ AI til deres tilbud, kan nu nemt få adgang til yderligere oplysninger og ressourcer via ALSO AI Academy-landingssiden.

ALSO – The Technology Provider   

ALSO Holding AG, er en ledende teknologiudbyder i ICT-branchen. ALSO er aktive i 30 lande i Europa og i 144 lande verdenover via. PaaS partners. ALSO-økosystemet omfatter et samlet potentiale på omkring 120.000 forhandlere, som udbyder hardware, software og IT-tjenester fra mere end 700 leverandører i over 1.450 produktkategorier. I den cirkulære økonomis ånd leverer virksomheden alle tjenester med alt fra levering til renovering. Forretningsaktiviteterne dækker Supply, Solutions og Service. Supply indeholder transaktionsområdet for hardware og software. Solutionsdivisionen supporterer kunder i udviklingen af kundetilpassede IT-løsninger. Abobbomentsbaserede cloudtilbud, samt platforme til cybersikkerhed, virtualisering & kunstig intelligens er i fokus. Hovedaktionæren er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mere information, besøg: https://also.com