1. tilbage

Velkommen til Sophos

IT-sikkerhedsprodukterne er blevet lige så komplekse som de netværk, de forsøger at sikre. Hos Sophos ved vi, at løsningen på kompleksitet ikke er mere kompleksitet. Vi tackler sikkerhedsmæssige udfordringer med klarhed og tillid, vel vidende at enkel sikkerhed er bedre sikkerhed. Vi ved, at en korrekt sikkerhedsstrategi skal omfatte netværk, servere og enheder – ja,alle enheder – der styres nemt via skyen.

Vores Synchronized Security gør det muligt for dine kunders forsvarsprogrammer at arbejde sammen som et system om at være mere koordinerede end angriberne. Programmet kombinerer en intuitiv sikkerhedsplatform med prisbelønnede produkter, der aktivt arbejder sammen som et cybersikkerhedssystem. Med Sophus Synchronized Security kan produkter dele meget vigtige informationer via en unik Security Heartbeat™-funktionalitet til at overvåge og reagere på de tilsluttede klienters sundhedsstatus med det formål at give dine kunder en uovertruffen beskyttelse. Tiden er inde til, at deres sikkerhedsløsninger begynder at tale sammen.

Læs mere

Menu

Produkter

Sophos Intercept X Endpoint

Læs mere her

Sophos Intercept X for Server

Læs mere her

Sophos XG Firewall

Læs mere her

Sophos Wireless

Læs mere her

Sophos Mobile

Læs mere her

Sophos MSP Connect

Læs mere her

Nyheder

Det bedste er blevet endnu bedre. Intercept X fås nu med EDR
Sophos Intercept X Advanced med EDR er nu tilgængelig.

Læs mere her

Nu fås XG Firewall 17.5
XG Firewall v17.5 er nu tilgængelig med nye synkroniserede sikkerhedsfunktioner.

Læs mere her

Sophos Cloud Optix
Sophos Cloud Optix is solving the toughest challenges in public cloud security.

Læs mere her

Kampagner

Stop the phishing

Læs mere

Tools

Partnerportal – Maksimering af dine Sophos-indtægter, samlet på ét sted

Sophos Partner Portal er en prisvindende, eksklusiv ressource, der hjælper dig med at styre og udvikle din forretning. Her finder du salgs- og marketingværktøjer, og her kan du registrere aftaler, styre kundeemner og meget mere.

Læs mere her

Sophos PhishThreat: Reducer din største kontaktflade – dine slutbrugere

Phishing er en god forretning. Angrebene har vist rekordstor vækst i de seneste år, og et solidt program om Security Awareness er en integreret del af enhver defense-in-depth-strategi. Sophos Phish Threat uddanner og tester dine slutbrugere ved hjælp af automatiserede angrebssimuleringer, kvalitetsuddannelse i Security Awareness og handlingsrettede rapporteringsdata.

Læs mere her

Kontakt

Allan Widell
Channel Account Executive
+45 5382 8494
allan.widell@sophos.com

Thomas Bonde
System Engineer, Sales
+45 5356 2040
thomas.bonde@sophos.com