Specifikationer

Samsung Tab S4
Dimensioner 249.3 x 164.3 x 71 mm
Vægt 483G (4G) 482G (WIFI)
Display 10.5” (2560 X1600,287PPI), WQXGA samoled
Processor Qualcomm MSM 8998 (QUAD 2.35GHZ + QUAD1.9GHZ)
OS Android 8.1
Hukommelse 4GB + 64GB (microsd op til 400GB)
Kamera 13MPAF + 8MP+blitz
Batteri 7,300 MAH (14,5 timer video) + hurtig opladning
Tilslutninger WIFI 802.11 A/B/G/N/AC 2.4+5GHZ, WIFI direct, BT 5.0, ANT+, USB 3.1 (Type-C)
Batteri 4 højttalere, dex, iris, s pen, bixby (MR), daily board
Tilbehør tastatur (pogo) / bookcover / pogo dockingstation

Større effektivitet og kreativitet

 • Understøtter flere brugere – 8 forskellige brugerprofiler, så flere medarbejdere kan bevare kontrollen over deres eget indhold og deres tjenester og konti. Det gør det f.eks. nemt og praktisk for skifteholdsarbejdere at deles om en tablet uden at skulle logge af og på alle mulige tjenester og konti hver gang. Oplåsningen foregår?nemt med kode eller iris- eller ansigtsgenkendelse.
 • Beskyttelse i verdensklasse baseret på hardvare- og softwarebaseret sikkerhed via Samsung Knox suppleret med biometrisk autentificering.*
 • Med S-Pen får I masser af kreative muligheder for at tegne og skrive noter, men også smarte og effektive genveje. Og hvis I tilslutter et?tastatur**, har I et smart alternativ til en computer.

 • Understøtter Samsung DeX, som giver mulighed for at erstatte den traditionelle pc eller at præsentere indhold fra tabletten på en større ekstern skærm.***
 • Konstant opkobling i form af hurtig 4G-forbindelse.****
 • Galaxy Tab S4 er udstyret med hurtigopladning, som reducerer opladningstiden, så I har mere tid til faktisk at bruge tabletten.
 • Samsung Galaxy Tab S4 har et smagfuldt design helt i glas og metal med en skærm, der når næsten helt ud til kanten.


* Irisscanning og ansigtsgenkendelse.

** Tastatur til Galaxy Tab S4 købes separat.

*** Forudsætter DeX Station eller USB Type-C-adapter, købes separat.

**** Forudsætter Tab S4 10.5 4G.

Hvorfor købe Galaxy Tab S4?

 • Med Galaxy Tab S4 stående i den skræddersyede holder er den digitale opslagstavle Daily Board altid tændt og tilgængelig. Den giver dig nem adgang til familiens fotoalbum, vejret samt tid og sted.
 • 8 forskellige brugerprofiler, så alle familiemedlemmer har fuld kontrol over deres eget indhold og deres tjenester og apps. Det er utrolig praktisk at slippe for at logge af og på alle mulige tjenester, hver gang en anden i familien skal bruge tabletten. Til børnene er der Kids Mode med sjovt og sikkert indhold. Oplåsningen foregår nemt med kode eller iris- eller ansigtsgenkendelse.
 • Samsung Galaxy Tab S4 har et smagfuldt design helt i glas og metal med en skærm, der når næsten helt ud til kanten.


* Tastatur til Galaxy Tab S4 købes separat.
** Oplysninger om kompatible enheder findes under det pågældende produkts specifikationer på samsung.dk.

 • Den skarpe Super AMOLED-skærm i 16:10-format er perfekt til filmoplevelser. Og de 4 højttalere, der er optimeret af AKG og leverer Dolby Atmos-surroundlyd, gør bare film og serier endnu bedre.
 • Med S-Pen (medfølger) får I masser af kreative muligheder for at tegne og skrive noter, men også smarte og effektive genveje. Og hvis du tilslutter et tastatur*, har du et smart alternativ til computeren.
 • Galaxy Tab S4 er udstyret med hurtigopladning, som reducerer opladningstiden, så I har mere tid til faktisk at bruge tabletten.
 • Det er nemt at forbinde tabletten til et Samsung-TV** ved hjælp af Smartview, så I kan spejle tablettens skærm og bruge den som fjernbetjening.