UNMANAGED GIGABIT-SWITCHES

GIGABIT-YDEEVNE OG PLUG‑AND-PLAY-INSTALLATION

Linksys Gigabit ustyrede (PoE+) switches er et højtydende og effektivt tilvalg til at understøtte grundlæggende netværkskapacitet for din virksomhed. QoS-funktioner sikrer, at trafikken prioriteres korrekt for at levere den bedst mulige brugeroplevelse ved realtidsbrug.


Unmanaged switches er udstyret med PoE+ og QoS og regulerer porthastigheder og maksimerer gennemløb baseret på klientens kapacitet. Med problemefri opsætning er der virkelig intet, der står mellem dig og øjeblikkelig produktivitet. Linksys gigabit-switche fås som 5-, 8-, 16- og 24-portmodeller.

SMART MANAGED GIGABIT-SWITCHES

DRIV FLERE EKSTERNE ENHEDER OVER HØJTYDENDE POE+

Linksys smart managed højtydende PoE+-gigabit-switches omfatter funktioner til hurtig udvidelse og vækst af dit netværk. Flere forbindelser med høj båndbredde mellem switches forbedrer tilgængelighed og redundans. Linksys intelligente switches hjælper med at beskytte netværk via portgodkendelse og MAC-baseret portsikkerhed.


Spanning Tree Protocol (STP)- og Storm Control-funktioner hjælper med at kontrollere planlagte eller utilsigtede kabel loops. Disse switches styres via en intuitiv, forenklet browserbaseret grænseflade, så du trygt og hurtigt kan udvide dit netværk og understøtte din voksende arbejdsstyrke.

MANAGED GIGABIT-SWITCHES

SIKKER, PÅLIDELIG OG KRAFTIG SWITCHING MED GIGABIT-HASTIGHEDER

Linksys gigabit managed (PoE+) switches omfatter funktioner til hurtig udvidelse og vækst af dit netværk. Med valgfri gigabit eller 10-gigabit uplink SFP/SFP+ fiberoptiske portudvidelser til servere og datacentre leverer de en ideel kombination af skalerbarhed og prisniveau for virksomheder.


Tilføj sikker, pålidelig og kraftfuld switching til dit voksende virksomhedsnetværk med de nyeste funktioner og ydeevne, herunder gigabit-hastighed, forbedret sikkerhed og avanceret trafikstyring – ideel til tale- og videoapplikationer i realtid.

GIGABIT VPN-ROUTERE

AVANCEREDE FUNKTIONER, NEM ADMINISTRATION

Linksys Business Gigabit VPN-routere gør det nemt at designe et intelligent virksomhedsnetværk. De leveres med en integreret gigabit-firewall, site-to-site-VPN og diverse VPN-teknologier til fjernadgang.


Med to modeller at vælge imellem tilbyder vores VPN-routere sikker og pålidelig netværksydelse til medarbejdere, uanset om de er på kontoret eller på farten. Som midtpunkt i dit SMB-netværk kan de holde ressourcer i forskellige SSID'er/VLAN'er adskilt. IPv6-understøttelse garanterer fremtidssikret implementering.