Større klimabevidsthed ved IT-indkøb

Både offentlige og private virksomheder får et større og større fokus på deres klimastrategi, hvor IT-indkøb også spiller en større og større rolle.

Med CO2 Offset kan virksomheder CO2-kompensere alle deres computerkøb fra Lenovo gennem initiativer som solcelleanlæg, vindkraft og bioenergi, der neutralisere den mængde CO2 computeren er estimeret til at bruge gennem dens levetid.

Hvad kunderne efterspørger

Med CO2 Offset får virksomheder et certifikat tilknyttet hvert serienummer, hvor de kan følge CO2-kompensationen på en overskuelig og gennemsigtig måde. På den måde kan de nemt dele, hvordan deres IT-indkøb bidrager til deres klimastrategi med kunder og samarbejdspartnere. Samtidig kan de bogføre deres IT-indkøbsrelaterede klimaindsatser langt mere præcist, hvilket giver bedre forudsætninger for identificering og prioritering af forskellige initiativer.

Sådan fungerer det

  • CO2 Offset servicen kan tilkøbes på toppen af alle konfigurable hardware-modeller.
  • Eftersom forskellige computermodeller genererer forskellige mængder af CO2-ækvivalenter, varierer prisen for CO2-kompensation afhængig af det produkt, kunden vælger.
  • klimakompensationen sker blandt andet i form af udvidelse af vedvarende energikilder som solcelleanlæg, vindkraft og bioenergi.
  • En kunde der har købt CO2 Offset servicen, kan få et certifikat med den faktiske kompensation for deres IT-køb, som kan bruges direkte i deres grønne regnskab.

Bestil ThinkPads med CO2 offset hos ALSO!

Alle ALSOs nye ThinkPads på lager har nu CO2 offset inkluderet.

Det betyder, at du blot skal informere din kunde om de nye, grønne fordele, deres virksomhed får gavn af ved bestilling af deres nye ThinkPads.

X-ThinkPads med CO2 offset T-ThinkPads med CO2 offset P-ThinkPads med CO2 offset L-ThinkPads med CO2 offset E-ThinkPads med CO2 offset