Hvorfor ThinkSmart?

Med ThinkSmart ønsker Lenovo at bidrage med smarte løsninger, der passer til nutidens og fremtidens behov i morderne virksomheder. Fokus er især på fleksibilitet, produktivitet og samarbejde på tværs af landegrænser.

Mød markedets behov

Med ThinkSmart vil Lenovo imødekomme de 92% af alle virksomheder, der lige nu transformerer deres mødelokaler til bedre at kunne understøtte samarbejde og kreativitet.

 

Hjælp dine kunder tiltrække nye talenter

ThinkSmart er designet til Millennials-generationen, der nu fylder 50% af arbejdsmarkedet, og vægter smarte devices langt højere end tidligere generationer.

 

Tænk frem af

Hjælp dine kunder med at investere i teknologi, der tager udgangspunkt i fremtidens behov. ThinkSmart-porteføljen udvider sig hele tiden, så du kan blive ved med at udvide dit salg.

 ThinkSmart Produkter

Designet til moderne kontormiljøer

Med sit enkle all-in-one design, passer ThinkSmart View perfekt på skrivebordene hos moderne virksomheder. Brugernavigationen fokuserer ligeledes på enkelhed og felksibilitet. Medarbejdere starter teams-møder med bare ét klik, og connecter automatisk til andre devices gennem bluetooth.

En PC-assistent til hverdagens administration

Målet med ThinkSmart View er at transformere måden, hvorpå medarbejdere arbejder selvstændigt ved at give dem en PC-assistent, der kan overtage administrative opgaver og koordinering af programmer.
Glæd dig til endnu flere ThinkSmart løsninger
Lenovo ThinkSmart Manager

Med ThinkSmart Manager kan IT-afdelinger nemt administrere, fejlanalysere og opdatere alle virksomhedens ThinkSmart-løsninger – alt sammen fra samme sted gennem cloud’en.