750 grams ultrahøj performance

Lenovo har fundet en måde at få ultrahøj performance - der kan supportere trådløst Wi-Fi/BT og WWAN forbindelse - passet ind i 750 gram.


Den er designet efter Lenovos høje kvalitetsstandarder, og kan holde til selv de mest krævende opgaver, samt udfordrende fysiske miljøer.

Større produktivitet og lavere el-regninger

Selvom den er mindre end en gammeldags VHS-kassette, leverer ThinkCentre M90n-1 Nano samme høje ydeevne som en almindelig stationær pc, men med et energiforbrug der er 15 % lavere. Større produktivitet og lavere el-regninger gør M90n-1 til en pc, som alle virksomheder vil sætte pris på.


Hjælp din kunde møde fremtidens behov

Virksomheder leder konstant efter måder at øge deres konkurrencedygtighed, og her er højkvalitets IT-udstyr, der kan hjælpe dem performance maks afgørende. ThinkCentre Nano er designet til at forene de behov moderne virksomheder møder i dag – og vil møde i den nærmeste fremtid.

Miniatureteknologi vinder frem

I en IoT-tidsalder, hvor alt skal være connected, tænker virksomheder mere og mere over, at deres IT-udstyr skal være så fleksibelt som muligt. Med et bredt udvalg af monteringssæt og beslag kan brugeren placere sin Nano næsten overalt – på, væggen, under bordet eller på en hylde.

 

Indbygget endpoint sikkerhed

Nano beskytter vigtig forretningsdata for både udefrakommende angreb, og uhensigtmæssig delingsadfærd fra ansatte. En stabil cryptoprocesser, bygget i form af en TPM 2.0 hardware-chip, sikrer, at al fortrolig data krypteres for mulige IT-kriminelle, samtidig med at Kensington™ låsen leverer et ekstra fysisk-sikkerheds lag.

 

Konkurrencedygtig miljøbevidsthed

I løbet af de seneste år, er miljø og bæredygtighed begyndt at spille en vigtig rolle for virksomheder i deres IT-beslutningsproces. Nano er programmeret til at spare energi – hvilket den gør med op til 30% sammenlignet med en stationær PC.

 


Tag en produktrundtur

Udforsk M90N-1 Nano i aktion og oplev mulighederne med Lenovos nyeste teknologi.


Find endnu flere detaljer om verdens mindste computer til erhvervsbrug i vores samtalestarter, som du kan downloade her

Powerpoint-præsentation Gense webinaret


Nano accesories

Lenovo har udvælget en række relevante accessories, som du kan sælge sammen med ThinkCentre Nano. Forbedre din kunder brugeroplevelse og øg din egen share-of-wallet.

Rail Mount

Gør ThinkCentre Nano endnu mere pladsbesparende og fleksibel for din kunde. Med DIN rail mount kan den placeres overalt.

Køb

Vesa Mount

Vesa Mount er en fleksibel monteringsløsning, og passer til alle VESA-kompatible produkter.


Køb

Monitor Clamp

Med monitor clamp kan ThinkCentre nemt tilkobles f.eks. en monitor, og derved blive en mere pladsbesparende.


Køb

Tio Monitor Bracket

Den smarte Tio monitor bracket giver din kunde mulighed for at placere ThinkCentre Nano bag på en PC, og derved blive helt usynlig.

Køb

ThinkVision T25d-10

Den perfekte monitor til Nano, der med 11% flere pixels end en fuld-HD skærm sikre visuel klarhed til enhver arbejdsopgave.


Køb


Sådan sælges ThinkCentre Nano

Vil din kunde have en moderne PC-løsning, der tager højde for design, størrelse og fleksibilitet, men som samtidig har Lenovos kendte høje performance og robusthed?


ALSO og Lenovo har udarbejdet al det materiale, du skal bruge for at overbevise dine kunder om, at ThinkCentre Nano er det rigtige valg for dem. Bliv skarp på de vigtigste salgsbudskaber, og få adgang til kreativer og digitale medie-tekster.

Download salgs- og marketingkittet – og kom igang med dit ThinkCentre Nano salg i dag.

Salgskit Marketingkit

ALSOs Lenovo-specialister er klar til at hjælpe

Kontakt vores Lenovo-specialister, hvis du har spørgsmål, eller brug for sparring i forbindelse med dit Lenovo salg og din forretningsudvikling.

Kontakt