ThinkVision M14 og P44w

Monitorerne til øget fleksibilitet og kreativitet

Giv dine kunder den perfekte skærm til deres arbejdsopgaver og dagligdag.

Med ThinkVision M14 og P44w har Lenovo introduceret to monitorer, der kan gøre arbejdsdagen langt nemmere for professionelle med forskellige behov og opgaver.


ThinkVision M14

Mobilskærmen til øget fleksibilitet

 


ThinkVision P44w

Bueskærmen til øget kreativitet

 


ThinkVision M14

Mobilskærmen til produktivitet

Skærmen kan tilsluttes enhver bærbar computer via USB-C, så kunden får ekstra skærmplads til sit arbejde. Det gør den desuden ideel til deling af indhold med kunder og kollegaer. Dens ergonomiske design giver brugeren mulighed for at styre visningsvinklen – og takket være porte på begge sider af skærmen passer den til både højre- og venstrehåndede brugere. Derudover sørger den avancerede teknologi for mindre overanstrengelse af øjnene, så lange arbejdsdage bliver mere behagelige.

 

Mere plads og bedre ergonomi

Den ultrabærbare 14" FHD-mobilskærm kan tilsluttes enhver bærbar computer via USB-C, så kunden får ekstra skærmplads til sit arbejde. Det gør den desuden ideel til deling af indhold med kunder og kollegaer. Dens ergonomiske design giver brugeren mulighed for at styre visningsvinklen – og takket være porte på begge sider af skærmen passer den til både højre- og venstrehåndede brugere. Derudover mindsker den avancerede teknologi med lavt niveau af blåt lys overanstrengelse af øjnene, så lange arbejdsdage bliver mindre udmattende. Er det endelig tid til afslapning? Du kan streame alt det, du godt kan lide, til M14 fra din telefon, tablet eller bærbare computer.

 


ThinkVision P44w

Bueskærmen til øget kreativitet

ThinkVision P44w-10 har en buet skærm, som giver stort set samme plads som to 16:10-skærme på 24”. Lad din kunde opleve en overvældende visuel oplevelse, der vil styrke brugerens produktivitet hver eneste dag. Den store skærm på 43,4" og den brede betragtningsvinkel giver en fantastisk oplevelse, uanset om din kunde skal skabe eller bruge indhold. De alsidige tilslutningsporte gør det desuden nemt at udvide ethvert system med eksternt udstyr.

 

En skærm med perspektiv

Den buede skærm med antirefleks og TÜV Eye Comfort-certificering belaster øjnene mindre, og gør det derfor nemt at arbejde effektivt i mange timer. Opløsningen på 3840 x 1200 pixel kombineret med VESA-certificeret DisplayHDR™ 400-billedskarphed giver et knivskarpt billede. Med en opdateringshastighed på 144 Hz slipper brugeren for, at billedet hakker. Samtidig sørger den forhåndskalibrerede farvenøjagtighed og ThinkColor-softwaren for, at det bliver nemt at skabe indhold med flere farverum. Den audiovisuel oplevelse bliver fuldendt af en Harman Kardon-certificerede højttaler (ekstraudstyr).

 

En er bedre end to

PBP (picture-by-picture)- og PIP (picture-in-picture)-funktioner med KVM-knap gør det muligt at styre op til to videoinput, så brugeren nemt kan multitaske og se indhold fra flere enheder. Giv din kunde de allerbedste muligheder for et fleksibelt arbejdssetup, hvor det er muligt at hæve, dreje og vippe skærmen, som man vil. Det er det perfekte værktøj til optimering af produktivitet såvel som kreativitet.

 

ALSOs Lenovo-specialister er klar til at hjælpe

Kontakt vores Lenovo-specialister, hvis du har spørgsmål, eller brug for sparring i forhold til dit Lenovo salg og din forretningsudvikling.

Kontakt