Som alle Lenovos ThinkPads er L-serien testet efter militære standarder og kvalitetskrav.

Med L390 og L390 yoga får du markedets mest driftssikre 2-i-1 computere, der både tåler spildte væsker og hårde tab. Brug dem som en tablet, når du surfer nettet, tager noter eller tegner med pennen, eller nyd deres komfortable og ergonomiske tastatur, når du skal arbejde.

Thinkpad L390 yoga

En arbejdscomputer a.ud over det sædvandlige


ThinkPad L390 Yoga giver dig fjerlet alsidighed! Udover det nyeste inden for processorer, hukommelse og en batteridriftstid på 12 timer, giver denne 13,3” bærbare 2-i-1 computer dig ekstraordinære specifikationer som touch skærm, oplyst tastetur og udadvendt kamera. Thinkpad L390 Yoga er en arbejdscomputer ud over det sædvanlige – til en skarp pris.

BESTIL HER

Thinkpad L390 - Klar til erhvervslivet - uanset tid og sted

ThinkPad L390 er klar til at styrke din virksomhed. Med det nyeste inden for processorer, hukommelse og lager har denne 13,3” bærbare computer en imponerende batteridriftstid på 14 timer. Den er sikker og holdbar, og du kan konfigurere den på din helt egen måde ved at tilkøbe egenskaber som touchskærm, baggrundsbelyst tastatur og fingeraftrykslæser.

BESTIL HER

Thinkpad L480 - klar til business – klar til alt

ThinkPad L480 på 14" og ThinkPad L580 på 15,6" har begge den alsidighed, kraft og bærbarhed, der skal til for at kunne følge med, så dit arbejde bliver nemmere. De er ultramobile, udstyret med det nyeste inden for processorer og grafikkort, har fremragende hukommelses - og lagerkapacitet, samt robuste sikkerhedsfunktioner.

BESTIL HER

Relaterede produkter