Du knokler med at løse dine opgaver uanset hvor dit arbejde fører dig hen. ThinkPad L-Serien har den alsidighed, kraft og mobilitet, der skal til for at kunne følge med så dit arbejde bliver nemmere. Den er ultramobil, udstyret med det nyeste inden for processorer og grafikkort, fremragende hukommelses- og lagerkapacitet samt robuste sikkerhedsfunktioner. Den perfekte forretningspartner.

Gør it-afdelingerne lige så glade som brugerne

Dine it-medarbejdere kan stole på, at touchfingeraftrykslæseren og den dedikerede TPM 2.0-chip giver L-Serien endnu bedre sikkerhed. Den er nydesignet til større mobilitet, så it-afdelingen slipper helt for at høre brugerne være utilfredse med tunge bærbare computere. RapidCharge-funktionen understøtter den store mobilitet, da brugerne kan oplade batteriet til 80 % på kun en time. L-Serien gør arbejdet nemmere for medarbejderne og det smitter af på it-afdelingen.

Arbejder hårdt for at gøre dit arbejde nemmere

Takket være de nyeste Intel Core-processorer der giver avanceret sikkerhed og nemmere administration kan L-Serien tackle alle de opgaver, du smider efter den. Med 2x2 AC Wi-Fi og et komplet udvalg af porte giver den dig mulighed for at opretholde din forbindelse til internettet og en række forskellige eksterne enheder. Og det er nemt at angive kommandoer med multitouch-skærmen (ekstraudstyr).

Sørg for at være et skridt foran

Det baggrundsbelyste tastatur med hvide LED-lys (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at bruge den i omgivelser med svag belysning og at få opgaver fra hånden selv ud på de små timer. Samtidig er IPS FHD-skærmen (ekstraudstyr) mindre belastende for øjnene. Med **op til 12 timers batteridriftstid får du masser af tid, hvor du ikke skal bekymre dig om at finde en stikkontakt. Hvis du får brug for at tilslutte den til en stikkontakt, vil RapidCharge-funktionen give dig en 80 % opladning på kun en time.

Flere porte, højere produktivitet

Uanset om du skal online eller bruge en ekstern enhed, er L-Serien klar. Det omfattende udvalg af I/O-porte, for eksempel USB Type-C, USB 3.0 og HDMI, gør det nemt at tilslutte de fleste typer enheder, mens NFC-teknologien (Near Field Communication) giver dig trådløs kommunikation mellem din bærbare computer og andre NFC-enheder i nærheden. Og med Dual Band AC (2x2) og Bluetooth 4.2 er det nemt at oprette trådløs forbindelse.

Glem bare din adgangskode og dine bekymringer

Med en integreret touchfingeraftrykslæser (ekstraudstyr) behøver du aldrig mere at huske din adgangskode Du skal blot bruge fingeraftrykslæseren for at få adgang til din PC. Den indeholder endda teknologi, som beskytter mod forfalskning af dine biometriske data. Det betyder, at billedet af dit fingeraftryk gemmes i chippen, og at det ikke sendes ud, når du logger på og skal godkendes. Dine data er også beskyttet med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterer dine oplysninger.

Holder længe nok til at have sin egen karriere

L380 er bygget til at holde og testet for robusthed. Den har den berømmede ThinkPad-pålidelighed og leveres med en 1-årig standardgaranti, som kan udvides op til 3 år.

Læs mere om ThinkPad L380

Bestil ThinkPad L380 hos ALSO i følgende konfigurationer: