Aruba CX 6000 Switch

Bring enkelhed, pålidelighed og værdi til adgangslaget

Den nye Aruba CX 6000 Switch Series leverer en enkel og bekvem Layer 2-adgangsløsning, der er ideel til afdelingskontorer, mellemstore virksomheder og SMB'er, der leder efter omkostningseffektiv, pålidelig og sikker kablet adgang.

NØGLEFAKTORER

Enkel, sikker og pålidelig

Baseret på Aruba ASIC-arkitekturen med det anvendte programmerbare AOS-CX operativsystem på tværs af hele Aruba CX-porteføljen for en mere konsistent, mere effektiv operatøroplevelse

Rigtig størrelse for din virksomhed

Implementer det antal Ethernet-porte og PoE-strøm, der er bedst for dig og dit budget med plug and play 12-, 24- og 48-ports Ethernet-modeller med op til 370W PoE

Fleksibel administrering

Aruba CX 6000-switchen er fleksibel til at administrere og forenkle konfigurationer med Aruba Central og Aruba NetEdit, samtidig med at den har en brugervenlig web-GUI eller industristandard CLI

Omkostningseffektiv

For at give ideel udrulning til afdelingskontorer, mellemstore virksomheder og små virksomheder omfatter CX 6000-familien fem faste 1U-modeller

Hvorfor CX 6000 Switch?

De nye CX switchmodeller erstatter nogle af de ældre Aruba switchmodeller som er ved at gå EOL, forholdsvis 2530 og 2540 switchene. Disse erstattes af 6000 og 6100 switchene.

De større modeller bygger på samme funktionaliteter som 2930 switchene samt 3810. Dog med den største fordel at de kører med det nye CX styresystem. Den eneste model som er modul baseret i 6xxx serien er 6400 switchen. Denne minder lidt om 5400 serie HPE switche dog fylder modulerne hele længden af switchen og 6400 switchen er designet i forhold til at operere som datacenter/core switch.

Et nyt styresystem

En af de største forskelle på Aruba CX switchene er at de kørere med et nyt styresystem som er en del anderledes fra det gamle AOS styresystem. CX styresystemet lægger vægt på modularitet, fuld programmerbarhed, elastisk og skalerbart samt CX systemet er bygget op med ”Resiliency by Design” princippet.

Modularitet i OS betyder at der er i AOS CX er uafhængige processer og applikationer som aktivt synkronisere med en in-memory database som resulteret i et modulært styresystem.

AOS-CX er programmerbart i den forstand at det er et 100% fuld programerbart ”Restful-API” operativ system. Dette betyder at man kan modelere enhver funktion i switchen. Dette betyder at kunder kan programmere switchen på samme måde som Aruba kan.

ARUBA ACCESS SWITCH COMPARISON
Category Feature Aruba 2530 Aruba CX 6000 Upgrade Benefit
Platform Deployment Access Access Simplicity of single operating model, from edge access to data
center
Services Layer 2 Layer 2. static routing
Network OS AOS-Switch AOS-CX
Connectivity Downlinks 8, 24, 48 GbE ports 12, 24, 48 GbE ports Enterprise-class access
1GbE uplinks 2 or 4 4
PoE - 8/12 port 67w 139W
PoE - 24 port 195W 370W
POE-48 port 370w 370W
Security ACLS IPv4, IPv6, VLAN IPv4, IPv6, VLAN, MAC Robust security
Management and Automation Programmability - Complete REST APIS Simplified, network wide management
CLI Yes Yes
Web GUI Yes Yes
Advanced Configuration - Yes Aruba Central1 Multieditor and Aruba NetEdit
Cloud-based Management Aruba Central Aruba Central1 with Trusted Platform Aruba Central
Licensing and Warranty Licensing and Subscription No switch software feature licensing or subscription
required
TCO value with no
hidden costs
Warranty Limited Lifetime Warranty - warranty information

Som et resultat af et fleksibelt arbejdsmiljø tilpasser organisationer deres fysiske og teknologiske design for at imødekomme denne ændring, og Aruba switches er optimeret til denne nye digitale arbejdsplads. Download datablad for at vide mere om Aruba CX 6000 Switch.

Download datablad

Har du nogle projekter i gang, hvor Arubas CX 6000 Switch kan være relevant? Eller ønsker du mere information om switchen.
Kontakt Tom.

ALSO's team af erfarne HPE salgs- og produktspecialister er altid klar til at rådgive dig.

Tom Roholm

Pre-Sales HPE/Aruba

Kontakt

Ring mig op

Lav et tilbud nu

Gå til iQuote