Aruba Instant On 1830 Switch

Nem, enkel og sikker Switch

Aruba Instant On 1830 Switch Serien er nem, enkel at bruge, smartadministreret switch-løsning til mindre virksomheder, der leder efter en omkostningseffektiv måde at holde sig ajour på, især med skiftende netværkskrav.

Simplicity

Simpelt at sætte op via mobil app eller den cloud-baserede portal

Built-in Security

Intet behov for eksternt sikkerhedsudstyr

Extraordinery Performance

802.11ac Wave 2 access points (indendørs og udendørs). 8-,24- og 48- port PoE+ og non-PoE modeler

No hidden fees

Ingen subscription fees eller license fees. Lavere TCO.

Kun engangsomkostninger for hardware

Trusted vendor

Aruba er en anerkendt leder inden for WLAN og Wired space med over 17 års dokumenteret innovation

Hvorfor oppgradere til 1830 switch serien?

Aruba Instant On 1830 Switch giver dig en enkel og overkommelig netværksløsning, der understøtter IT-, mobil- og cloud-applikationer. Aruba Instant On 1830 Switch er designet til små virksomheder, der ønsker en omkostningseffektiv switch, der er nem at distribuere og til en overkommelig pris. Disse switche er designet til at skalere, efterhånden som din virksomhed vokser, hvilket gør det nemt at tilføje flere enheder, applikationer – og ja, flere medarbejdere til din virksomhed! Aruba Instant On Switch er designet til at håndtere nutidens tunge applikationer såsom tale- og videokonferencer. Det muliggør ensartet tilslutning for at forbedre både brugeroplevelsen og applikationsydelsen. 1830 Switch er perfekt til virksomheder som medicinske klinikker, fitnesscentre, hoteller eller andre små virksomheder. Download dataarket for mere information eller for at se introduktionsvideoen til Aruba Instant On 1830 Switch.

Download dataark Se video

Hvorfor oppgradere til 1830 switch serien?

Aruba Instant On 1830 Switch-serien omfatter 6 forskellige modeller, der alle tilbyder hardware og software, der er bedre end HPE OfficeConnect 1820 Switch-serien. Mens du udvikler dit netværk, kan du skifte til Instant On 1830-modellen, så den passer til dine behov. Begge systemer arbejder sammen, så du kan tage det roligt og opgradere dit netværk i dit eget tempo. Her er nogle af grundene til at opgradere til Instant On 1830-serien:

  • Fleksibel administrationstilstand med Instant on cloud-kontrol (som du kan få adgang til via mobil og webportal) og en lokal web-GUI (med forbedret UX) - uden ekstra omkostninger
  • Op til 195W PoE på en 24-ports PoE-model til tilslutning til kraftfulde enheder (trådløse adgangspunkter, printere og andre IoT-enheder) uden behov for yderligere kabler.
  • Ud over at tænde for kontakten via en AC-adapter, kan 8-ports Non-PoE-modellen også tændes via en ekstern PoE-switch. Det gør kontakten mere fleksibel i pladsbegrænsede områder, fordi du ikke behøver at have ekstra stikkontakter.

Aruba Instant On produktporteføljen

Med Aruba’s Instant On produktserie kan du nemt administrere dit virksomhedsnetværk hvor som helst, når som helst.

Læs mere om Instant On

Last ned Aruba Instant On app.

Du kan allerede nu downloade Aruba Instant On appen, så du kan overvåge og administrere dine Instant On-produkter.

Har du spørgsmål om Aruba Instant On-løsninger kan passe til dine kunder? Til mindre virksomheder eller hjemmekontor?
Kontakt Tom Roholm.

Han er en del af ALSOs team af erfarne Aruba-specialister.

Tom Roholm

Pre-Sales HPE/Aruba

Kontakt

Ring mig op

Lav et tilbud nu

Gå til iQuote