1. tilbage

HPE Nimble Storage installation

Få hurtigt glæde af dit nye HPE Nimble Storage system

ALSO Nimble Installation Services Excellence (NISE) forkorter tiden fra køb af system til ibrugtagning. ALSO NISE har til hensigt at sikre en succesfuld installation, som giver kunden den bedste start med sit nye storagesystem. HPE Nimble Storage løsninger tager ikke blot hånd om datalagring, men sørger også for at beskytte data og via avancerede funktioner sikre hurtig genskabelse af data og eliminere risikoen for datatab.

Hvad indeholder ALSO NISE?

ALSO NISE omfatter installation af ét Nimble array (inklusive alle hylder) og klargøring af systemets SAN, management og data funktioner. Installationen tilbydes i Danmark til fast pris og inkluderer de nævnte services. Omkostninger til transport/transporttid tillægges.

ALSO NISE udføres af professionelle teknikere og omfatter følgende faser:

Forberedelse

Før hver enkelt installation påbegyndes, gennemgår service-teknikeren installationen og de nødvendige forudsætninger, som skal være på plads. Derved sikrer vi, at der er fokus på alle vigtige detaljer og undgår overraskelser undervejs.

Installation

Serviceteknikeren installerer Nimble Storage array’et i rack (sammen med eventuelle hylder) og tilslutter alle nødvendige kabler. Efter tilslutning af udstyret vil teknikeren konfigurere array’ets mangement-, overvågnings- og rapporteringsfunktioner. Arrayet vil også konfigureres til at kommunikere med data/administrations netværket samt SAN’er.

Validering

Før arrayet overdrages, gennemfører teknikeren et sæt tests for at sikre, systemet er fuldt funktionsdygtig og performer optimalt.

- til at vælge en HPE NIMBLE Adaptive Flash Storage løsning:

1. Få enterprise-klasse storage performance og kapacitet med et lille foot-print.
2. Udvid storage performance og kapacitet uden indgriben i produktionen.
3. Beskyt din it-investering med enkle opgraderinger.
4. Bevar høj performance i din storage infrastruktur under spidsbelastning via pro-aktive dataanalyser.
5. Fleksibel byggeklods princip og cloud skalering.

ALSO NISE Onsite Nimble Storage Array installationspakker

Vi tilbyder fire standard installationspakker, som dækker langt de fleste behov. Er der øvrige ønsker, skræddersyr vi gerne et tilbud.

ALSO NISE ydelseVarenummerFH pris*
NISE Basic ISCSI Nimble Storage Array installation NISE-BA-ISCI 9.995
NISE Advanced ISCI Nimble Storage Array installation NISE-ADV-ISCI 16.995
NISE Basic FC Nimble Storage Array installation NISE-BA-FC 9.995
NISE Advanced FC Nimble Storage Array installation NISE-ADV-FC 16.995
* ekskl. moms og transport    

Pre-installation

Udfyld skemaet med oplysninger omkring installationsadresse, kontaktpersoner og datacenter information, som hjælp til at forberede installationen og sikre, at alle krav er opfyldt for at gennemføre en vellykket installation af storage-arrayet.

Link til skema HPE Nimble Storage installation