1. tilbage

Hurtigere salg, hurtigere fortjeneste

Med HPE´s Top Value produktpakker kan du imødekomme dine kunders behov som aldrig før.

Produktpakkerne sørger kan hjælpe dig sikre, at din virksomhed bliver førstevalg, når SMB-kunder skal finde den ideelle løsning til den rigtige pris.

Den rigtige aftale, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris

Top Value er produktpakker til rabatpris i én enkelt købsordre, der repræsenterer de mest populære server- og lagringskonfigurationer. Pakkerne er designet til at passe til de mest gængse SMB-applikationer og -kapaciteter.

MÅLRETTET

HPE har matchet deres mest populære, bedst sælgende konfigurationer med SMB-kundernes mest kritiske krav og kapaciteter. Det er strømlinet udbud og efterspørgsel i ét.

Hurtigt og nemt

Ikke flere langtrukne OPG-anmodninger eller lange leveringstider på CTO-ordrer. Pakkerne er på lager og kan hurtigt sendes ud til dine kunder.

FLEKSIBELT

Selvom der er tale om færdige produktpakker, er det stadig muligt at tilføje og skræddersy. Kombinationen af et basisprodukt, tilvalgsfunktioner, software og HPE Pointnext-tjenester er det solide fundament for en overkommelig og pålidelig løsning, der er klar til brug.

Brancheførende produkter

HPE-serverlagring og -netværksprodukter har et uovertruffet ry for kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. Du kan være sikker på, at HPE-løsningerne er førende inden for alt lige fra indbygget 'silicon route of trust' i alle Proliant-servere til softwareværktøjet OneView, der tager sig af administration af alle dine IT-behov.

Optjen bonuspoint, samtidig med at du sparer

Udover at opnå store besparelser, kan du optjene bonuspoint på Top Value produktpakkerne.

Indløs pointene i ALSO-gaveshoppen med det samme!

Nedsatte pakker

Se de bedste tilbud herunder, eller udforsk alle produktpakkerne ALSO-shoppen.

Produktpakker i iQuote

Produktpakkerne er tilgængelige i iQuote – den nemmeste, hurtigste måde at konfigurere, prissætte og sælge HPE-produkter. Find og brug iQuote her , hvis du vil se produktpakkerne med din ALSO prisaftale.