1. Back

Hurtigere salg, hurtigere fortjeneste

Kunder virker kun krævende, hvis man ikke har de rigtige løsninger. Med HPE-højværditilbud (HVO) kan du imødekomme dine kunders behov som aldrig før.

Højværditilbud sørger for, at din virksomhed bliver førstevalget, når SMV-kunder skal finde den ideelle løsning til den rigtige pris.

Den rigtige aftale, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris

Højværditilbud er produktpakker til rabatpris i en enkelt købsordre, der repræsenterer de mest populære server- og lagringskonfigurationer, og som passer til en lang række SMV-applikationer og -kapaciteter.

Målrettet

HPE har matchet deres mest populære, bedst sælgende konfigurationer med SMV-kundernes mest kritiske krav og kapaciteter. Det er strømlinet udbud og efterspørgsel i ét.

Hurtigt og nemt

Ikke flere langtrukne OPG-anmodninger eller lange leveringstider på CTO-ordrer. Pakkerne er på lager og kan hurtigt sendes ud til dine kunder.

Fleksibelt

Fleksibilitet er ikke et fortærsket ord, det er en realitet. Selvom højværditilbud er færdige pakker, der er designet til at dække behovene hos næsten alle SMV-kunder, så er det stadig muligt at tilføje ting. Kombinationen af et basisprodukt, tilvalgsfunktioner, software og HPE Pointnext-tjenester er det solide fundament for en overkommelig og pålidelig løsning, der er klar til brug.

Brancheførende produkter

HPE-serverlagring og -netværksprodukter har et uovertruffet ry for kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. Du kan være sikker på, at HPE-løsningerne er førende inden for alt lige fra indbygget 'silicon route of trust' i alle Proliant-servere til softwareværktøjet OneView, der tager sig af administration af alle dine IT-behov.

Optjen, samtidig med at du sparer

Som værdsat ALSO-partner kan du nu optjene bonusklubpoint ved hvert højværditilbud, du sælger.

Køb og indløs pointene i ALSO-netbutikken med det samme!

Nedsatte pakker

Se de bedste tilbud herunder, eller se hele listen i ALSO-netbutikken.

Højværditilbud i iQuote

Højværditilbud er tilgængelige i iQuote, den nemmeste og hurtigste måde at konfigurere, prissætte og sælge HPE-produkter. Start iQuote her , hvis du vil se højværditilbud til din ALSO-aftalte pris i iQuote.