HPE har opkøbt SimpliVity, der er kendt som en integreret løsning, hvor det fremover er slut med at rode rundt i Volumes, Zoning osv.

SimpliVity sættes op, og så skal administrator ikke bekymre sig om den underlæggende infrastruktur. Updates kræver normalt planlægning og verificering af driver og firmware kompatibilitet i servere, SAN switche, SAN, Back up, VMWare, Backup software, WAN optimering og hvad der eller er syltet ind i infrastrukturen. Med Simplivity udrulles en automatiseret update, som sikrer kompatibilitet hele vejen rundt.

Al administrationen forgår via VMware vCenter. Her oprettes/ nedlægges datastore, sættes Backup Policy og lignende praktiske opgaver direkte på VM eller ressource pool. Opsætningen af underliggende volumes og tilhørende forbindelse sker automatisk i baggrunden, hvor alt overholder VMware best practice, uden at administratoren skal forholde sig til det. SimpliVity løsningen kommer med indbygget accellerator kort, der gør det muligt både at deduplikere og komprimere alle data inline. Dvs. før de rammer diskene. På den måde er kapaciteten altid optimeret. Også selvom der køres opdateringer til samtlige VMs på samme tid. Den unikke komprimering og deduplikering er nogle af grundstene, som baner vej for SimpliVitys andre fordele. Har du 2 eller flere sites, vil alle overførsler være WAN optimerede uden, at du selv skal administrere disse funktioner.

Restore af VMs eller VM pools sker på under 60 sekunder fordi hele backupfunktionen er baseret på clones i stedet for snapshots. Normalt ville dette kræve ekstra plads, men igen hele komprimeringen og deduplikeringen med til at eliminere behovet for ekstra plads. Faktisk fylder backup data mindre i denne løsning, end vi ellers ser i lignende Snapshot løsninger. Clones giver endvidere større fleksibilitet i forhold til at genskabe VMs eller data.

Lignende løsninger har set lyset fra mange producenter, men SimpliVity har haft succes med, at lave den komplette løsning, som virker hele vejen rundt om applikationen, serveren, storage, datacenter redundans og ikke mindst backup og restore.

To Simplivity noder er minimum for at sikre løsningen mod single point of failures. Herefter kan løsningen skaleres til at håndtere tusinder af VMs.

Læs mere om SimpliVity her

Per Algot er trænet og certificeret i SimpliVity.

Kontakt Per, når du skal have hjælp til disse løsninger.

Photo of Per Algot
Per Algot Tlf.+45 4355 8892 Email Per.algot@also.com

Hvornår skal du så sælge de forskellige løsninger?

Det giver mening at støtte sig op ad nedenstående positionering, for bedre at forstå, hvornår de forskellige løsninger skal sælges.