1. tilbage

Smart og enkelt erstatter komplekst og tidskrævende

Kompleks IT-infrastruktur behøver ikke at være kompliceret at installere og administrere. HPE SimpliVity er et alt-i-ét-system – en hyperkonvergeret løsning – som kombinerer databehandling, netværk og lagring. Gør dig klar til den mest ukomplicerede og effektive løsning til alle typer virtuelle arbejdsbelastninger.

INTELLIGENT OG NEMT

Med en velkendt vSphere-brugergrænseflade kan brugerne sikkerhedskopiere, gendanne, flytte eller klone en VM med kun tre klik.

EDGE-OPTIMERET

Fjernsteder kan automatiseres, og der opnås nemt høj tilgængelighed. En centraliseret administrationskonsol forenkler kontrollen af edge- og ROBO-steder og gør administrationen af multi-site-infrastruktur enkel.

HYPEREFFEKTIV

Ligesom en smartphone kombinerer videokamera, musikafspiller og telefon, kombinerer hyperkonvergerede løsninger som SimpliVity servere, lagring og netværk i ét system. Ved at samle otte til tolv kernedatacenteraktiviteter, herunder SSD-arrays til all-flash-lagring, enheder til replikering, sikkerhedskopiering og gendannelse af data, deduplikering i realtid, WAN-optimering, cloud-gateways og sikkerhedskopieringssoftware løfter SimpliVity konvergens op på et nyt niveau.

Et godt eksempel på hypereffektivitet: HPE Simplivitys VM-centriske sikkerhedskopieringsfunktion er op til 90 % mere pladseffektiv sammenlignet med standardlagring og -sikkerhedskopiering.

Gør infrastrukturer enkle med bare én løsning

HPE SimpliVity giver virksomheder mulighed for at opskalere både lager og virtuelle maskiner samtidig med, at de slipper for traditionelle miljøers komplekse administration. Med de reducerede driftsomkostninger, som HPE SimpliVity giver, opnås der også forbedret ydelse og brugervenlighed på én gang.

  • Lavt vedligeholdelsesbehov: Frigør IT-ressourcer til andre projekter
  • Hurtig installation af virtuel desktop: Mindre end 2 minutter til at implementere en virtuel desktop i stedet for 15 minutter

  • Spar strøm og plads: lagring, netværk og beregning i en 1U- eller 2U-reol i stedet for en kompleks 3-tier-stak.
  • Tidsbesparende: "Installer det, og glem det"

Ingen arbejdsbelastning er for krævende, og ingen behov er for specifikke

Beregningsintensive generelle virtualiserings-, edge- og VDI-arbejdsbelastninger, lagringsintensive arbejdsbelastninger eller små ROBO- og edge-use cases: Med HPE SimpliVity kan der hurtigt foretages dynamiske og kortsigtede justeringer ved at justere virtuelle ressourcer efter behov.

SimpliVity er kompatibel med HPE Infosight, det førende AI-baserede administrationsværktøj til datacentre, der muliggør fuldautomatisk selvadministration af datacentre.

Nu er det din tur!

Tal med vores team om kommende kundeprojekter, og se, hvordan SimpliVity kan hjælpe dig med at lukke en handel. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information!

Tal med en ALSO HPE-specialist