1. tilbage

I 25 år har HPE ProLiant produceret brancheførende servere til mindre virksomheder – i alle prisklasser og til alle arbejdsbelastninger.

Køb HPE Proliant nu

Innovation på virksomhedsniveau

HPE ProLiant-racks er designet til at gøre hybride cloudløsninger enklere og samtidig åbne døren for en smidig og moderne infrastruktur. HPE ProLiant-servere er nemme at konfigurere, installere og opgradere. De giver dine SMB-kunder teknologi på virksomhedsniveau på den nemmeste, sikreste og mest omkostningseffektive måde.

Verdensmestre i sikkerhed

HPE ProLiant er verdens mest sikre servere. Med tofaktorgodkendelse, vores Silicon Root of Trust – et siliciumfingeraftryk, der forhindrer alle firmwareangreb – og mange andre sikkerhedsforanstaltninger, som vores konkurrenter ganske enkelt ikke kan matche, er serversikkerheden helt i top.

En gateway til cloud'en

Alle HPE ProLiant-servere understøtter HPE Cloud-diskenheder – en multicloud-storagetjeneste på virksomhedsniveau, der kan køre applikationer i Amazon Web Services og Microsoft Azure. Det har aldrig været nemmere at tilbyde dine kunder cloudbaseret innovation.

Klar til HPE Infosight

Alle HPE ProLiant-servere kører HPE Infosight, et AI-værktøj, der automatisk forudsiger og løser 86 % af alle problemer i infrastrukturstakken, så du undgår datahuller. Det giver en enorm konkurrencemæssig fordel, som gør infrastrukturen betydeligt mere effektiv og fjerner overheads i forbindelse med serveradministration.

En ProLiant til alle budgetter

HPE ProLiant-rackservere giver dine kunder pålidelige løsninger, der altid er smidige, sikre og nemme at styre, på tværs af lokale driftscentre og hybride cloudinfrastrukturer. Med HPE ProLiant kan du tilbyde dine kunder løsninger på virksomhedsniveau til SMB-budgetter.

Tilbyd dine kunder dataløsninger på virksomhedsniveau til SMB-priser.

Med HPE ProLiant-servere får dine kunder omkostningseffektive løsninger, som giver deres virksomheder mulighed for at vokse.

Konfigurer en HPE ProLiant-server nu med iQuote – det er op til 95 % hurtigere end via telefon eller mail.

Start iQuote